Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Weet wanneer je je aandelen verkoopt

Als je je veel bezig houdt met beleggen is het goed om je goed in te lezen, als je je goed inleest is de kans op een goede afloop van een investering vaak groter. Echter kan het alsnog mis gaan, je weet nou eenmaal bij beleggen nooit of het de goede of de foute kant op gaat. Als je aandelen hebt kan het zijn dat je die hebt bij dezelfde of bij misschien wel verschillende brokers. Een broker is eigenlijk de plek waarbij je aandelen koopt of verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan de broker De Giro, hier kun je vrijwel alle aandelen kopen die je maar wilt. Aandelen verkopen is via een broker zoals dit enorm simpel, het is letterlijk een paar drukken op de knop en je bent er. Als je een aandeel wilt verkopen geef je eerst aan welk bedrag je ervoor wilt hebben. Wanneer je dit gedaan hebt geef je aan hoeveel aandelen je wilt verkopen. Vervolgens zet je het op de markt. Je moet goed opletten wanneer je dit doet. De beurs is namelijk niet zoals bij de crypto markt de hele dag geopend. Crypto kun je namelijk 24/7 kopen. Dit is zeker niet zo bij de normale aandelenmarkt. Het ligt aan welk aandeel je wilt kopen of verkopen, maar een markt is vaak maar 9 uur open. Hierdoor kun je dus geen Europese aandelen kopen of verkopen midden in de nacht, op dit moment is de beurs namelijk gesloten. Het is nu wel weer mogelijk om aandelen uit Amerika of China te kopen, deze markten zij uiteraard op andere tijden open dan hier in Europa. 

Tips voor aandelen

Aandelen kopen tips, dit is iets wat elke belegger wilt. Goede tips waardoor je een aandeel in een goed stadium verkoopt waardoor je er maximale winst aan over kan houden. Tips zijn zeker belangrijk, mede door middel van goede tips kun je goede aandelen vinden. Echter moet gezegd worden, aandelen kopen is iets waar je je goed bewust van moet zijn. Veel beleggers verliezen geld tijdens beleggingen. Je moet daarom altijd goed onderzoek doen naar de aandelen waar je in wilt investeren. Als je dit niet doet kan het zo zijn dat de kans op winst vele malen kleiner zal gaan worden. Er zijn veel verschillende manieren om aan goede aandelen te komen, kijk eens of je goede boeken kan vinden. Ook helpt het zeker om het hele internet af te gaan speuren. Als je dit goed doet kun je gemakkelijk aan goede tips komen voor de beleggingsmarkt. 

 

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Hoe ga je om met een traumatische ervaring?

Een traumatische ervaring kan een grote impact hebben op je dagelijkse leven. Het duurt...

Visum weetjes als je naar Suriname reist

Door de pandemie is het voor reizigers af te raden om verre reizen te...

Meer smaak met restaurantwijnen

De feestdagen komen er binnenkort weer aan, je wilt dan natuurlijk een lekker wijntje...

Meer plezier in bed: dit kan je doen

Een lange relatie kan als gevolg hebben dat de slaapkamer een steeds minder spannendere...

Een Parajumpers jas kopen

Wil je een jas kopen van een bekend merk? Dan kun je overwegen om...

Wat zijn ontwikkel assessments en wat zijn selectie assessments?

Als je voor het eerst een assessment moet gaan doen zal je je afvragen...

Categorieën

Comments