Wat kun je met een Google Play kaart?

0
755

Je smartphone is waarschijnlijk je meest gebruikte apparaat, en het is dan ook belangrijk dat je een toestel kiest dat bij je past. Wil je graag de nieuwste en beste telefoon hebben? Steeds meer mensen kiezen voor een Android-toestel. Als je een Android-apparaat hebt, heb je toegang tot Google Play. Dit is de officiële app store van Google waar je apps, games, muziek en films kunt kopen en downloaden. Je kunt ook abonnementen op apps en diensten afsluiten via Google Play. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor het aanschaffen van Google Play kaart. Maar wat kun je met een Google Play kaart? En waar kun je een Google Play tegoed kopen? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vragen. 

Wat kun je met een Google Play kaart?

Google Play is een digitaal distributieplatform voor Android-apparaten dat door Google wordt beheerd. Het biedt gebruikers toegang tot applicaties die zijn ontwikkeld met de Android-software development kit en die zijn uitgebracht via Google. Google Play is de opvolger van de Android Market, een online winkel die werd gelanceerd in oktober 2008. Tegenwoordig kun je aan de hand van een google play kaart allerlei applicaties, boeken, films en nog veel meer kopen. Een Google Play kaart is verkrijgbaar in 15 euro, 25 euro en 50 euro. Maar ook als je op zoek bent naar een hoger bedrag, kun je kiezen voor een variabele Google Play-cadeaucode. Hierdoor kun je altijd een passend bedrag kiezen. Koop jouw favoriete book, of kies voor een avontuurlijk spelletje met een Google Play kaart. 

Waarom kiezen voor Playstation Plus? 

Als je een PlayStation Plus-lidmaatschap hebt, krijg je elke maand toegang tot een selectie van gratis spellen die je kunt downloaden en spelen. Dit zijn de populairste PlayStation Plus-spellen van de maand. Met een Playstation Plus kaart heb je toegang tot online multiplayergames, maandelijkse games, exclusieve kortingen en nog veel meer! Het is dan ook geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze populaire playstation kaart. 

Waar kun je Playstation Plus kaarten en Google Play kaarten kopen?

Wil je graag google play tegoed of playstation plus kopen? Playstation kaarten en google play kaarten koop je eenvoudig en snel in de webshop van Ikwiltegoed. Bij Ikwiltegoed kun je terecht voor heel erg veel verschillende kaarten. Ben jij of is jouw vriend fan van Playstation? Dan kan een playstation kaart ervoor zorgen dat er online gespeeld kan worden, of dat je jouw favoriete spellen kunt kopen in de Playstation Store. Bij Ikwiltegoed vind je het allemaal.