Zelf je nagels doen is niet zo moeilijk als het lijkt!

0
1408
yinger

Ben je wel weer toe aan nieuwe nagels maar heb je geen tijd of geld om het te laten doen bij een nagelstudio? Niet getreurd! Je nagels zelf doen is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Mits je natuurlijk de juiste producten in huis hebt en je de volgende stappen aan houdt. Veel succes!

Bereid je nagels voor

Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook zeker voor je nagels doen. Als je, je nagels wilt voorzien van een nieuwe kleur zorg dan ook dat ze hier helemaal klaar voor zijn. Om te beginnen, verwijder altijd eerst je oude nagellak. Dit klinkt misschien gek maar sommige mensen doen hun nieuwe laag er gewoon overheen. We hopen dat je zelf ook wel begrijpt dat dit nooit het mooiste eindresultaat op kan leveren. Als je eenmaal je oude nagellak hebt verwijderd verzorg je nagels dan uitgebreid en nauwkeurig. Vijl je nagels in de gewenste vorm en verzorg je nagelriemen. Smeer je handen eventueel in met een goede crème en laat dit eventjes intrekken. Maakt daarna je nagels vetvrij voor het optimale resultaat.

Kies de juiste kleur

Denk altijd even goed na over welke kleur je dit keer op je nagels wilt. Het is natuurlijk geen ramp als je de kleur die je erop hebt gedaan eigenlijk helemaal niet mooi vind. Vervelend is het wel want je moet weer helemaal van voor af aan beginnen voor het mooiste resultaat. Om de juiste kleur te bepalen kijk je altijd even in je kledingkast welke kledingstukken je op dit moment veel draagt. Kies een kleur die goed bij je kleding past maar ook bij het seizoen. Eenmaal de kleur gekozen, dan kan je aan de slag.

Koop een speciale set

Je kunt je nagels natuurlijk doen zonder speciale set. Echter krijg je hiermee nooit het resultaat zoals in een salon. Zou je dit wel graag willen? Kies dan voor een gellak set van Yinger. Deze set heeft alles om jezelf de meest prachtige nagels te bezorgen. De gellak set van Yinger bestaat uit een UV-lamp, verschillende verzorgingsproducten en verschillende kleuren gellak voor je nagels. Door deze set te gebruiken zorg je niet alleen dat je nagels er prachtig uitzien maar je zorgt er ook nog eens voor dat de lak minimaal 14 dagen mooi blijft zitten. Wat wil je nog meer?

Benieuwd of zo’n setje iets voor jou is? Neem dan snel een kijkje op de website.