Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Baby speelgoed koop je eenvoudig online

Er is zoveel baby speelgoed te krijgen dat het soms moeilijk is om een keus te maken. Je wilt voor de baby een superleuk cadeau kopen. Hoe maak je een keus?

Allerlei soorten speelgoed

De bekendste zijn met stip de pluchen dieren. Het beste is om er een te nemen met kleur. Baby’s worden er als het ware naartoe getrokken. In het begin zien baby’s alleen zwart en wit, later de kleuren rood en groen. Weer iets later kunnen ze ook blauw en geel zien. Je hebt ook knuffels waar bijtringen aan zijn vastgemaakt. Ideaal. Dan is er nog knisper speelgoed. Baby’s houden er bijzonder van. Ze houden ook erg van rammelaars en bijtringen, waar allerlei frutsels aan zitten. Als het maar geluid maakt, beweegt of knispert. Stoffen boekjes met dieren bijvoorbeeld zijn altijd goed. De baby gym is een enorme aanrader. Baby’s kunnen dan op hun rug liggen en aan de hangers met ringen trekken. Ze zijn meestal van hout, maar je hebt ze ook in een kunststof uitvoering. Dan heb je nog een soort activiteitencentrum. Je drukt op verschillende knoppen en er komt geluid uit of er beweegt iets.

Houten speelgoed nog steeds een topper

Houten speelgoed voor de baby is er volop. De bekende houten vormenstoof is een klassieker. Het is geweldig om te zien hoe je baby probeert om de vormen in de uitsparingen te duwen. Het houten eendje of het houten paard op wielen is ook nog steeds populair. Je hebt ook houten loopwagentjes met houten blokken er in. Er zijn ook houten speelgoed autootjes, die geschikt zijn voor baby’s. Er zijn poppetjes van hout met gekleurde houten ringen opeenvolgend in grootte. Een mobile boven de box is leuk voor de baby om naar te kijken. Ze willen het graag aanraken en zo stimuleer je dat ze bewegen. Over loopstoeltjes is vaak wat discussie of het wel of niet goed is voor de motoriek. Toch vinden baby’s het erg leuk. Ze kunnen zichzelf verplaatsen en tegelijk spelen, want er zit een grappig speelpaneel op. Als je de baby er niet uren in laat zitten, kan het zeker geen kwaad.

Waar moet je op letten?

Pasgeborenen stoppen alles in hun mond om de vormen te leren kennen. Het moet dus wel goede kwaliteit speelgoed zijn wat je koopt, dus met veilige verf. Er mogen beslist geen kleine onderdelen aan het speelgoed zitten. Let daar vooral op.

Waar koop je geschikt speelgoed? Er zijn diverse online winkels. Je kunt op je gemak iets uitzoeken naar jouw smaak.

Of je nu iets van pluche, kunststof of hout koopt, als het maar het mooiste cadeau is voor de baby.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Belangrijkste elementen van een camera lens

Wie professionele foto’s van hoge kwaliteit wilt maken, gebruikt hiervoor de juiste materialen. Denk aan...

Deze Italiaanse plekken zou je moeten bezoeken

Elke zomer trekken er honderdduizenden mensen naar andere Europese landen. Zo zoekt men het...

Een auto nodig? Dit zijn je opties!

Er zijn onwijs veel situaties denkbaar waarin het handig is om een auto tot...

Wespen bestrijden in het wespenseizoen

Ieder kind in Nederland is waarschijnlijk bang voor wespen, of in ieder geval een...

Wat is underlayment?

Bij een verbouwing komt meer kijken dan de meeste mensen op voorhand denken. Daarom...

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Categorieën

Comments