Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Deze Italiaanse plekken zou je moeten bezoeken

Elke zomer trekken er honderdduizenden mensen naar andere Europese landen. Zo zoekt men het lekkere weer op en is het ook erg gaaf om een ander stukje van de wereld te bezoeken. Een zeer populair vakantieland is Italië. Italië is een prachtig land met mooie meren en een bijzonder Romeinse architectuur. Bovendien is de temperatuur in Italië gemiddeld stukken warmer en heerst er een prettige sfeer. Als je van plan bent om naar Italië op vakantie te gaan, dan zijn er een aantal plekken zeker de moeite waard om te bekijken. 

 

Rome is erg bijzonder

Een erg mooie stad in Italië is Rome. Rome heeft een rijke geschiedenis en staat wereldwijd bekend als de mooiste stad van Europa. In Rome kun je onder andere het Colosseum bezoeken. Daarnaast is het een erg levendige stad en valt er zowel overdag als in de nacht erg veel te beleven. 

 

Een dagje naar Venetië

Als je met je partner op vakantie wilt naar Italië, dan is het zeer aan te raden om naar Venetië te gaan. Venetië staat bekend als de stad van de liefde en is gebouwd op water. Je kunt in Venetië een prachtige gondelvaart maken met zijn twee en op verschillende plekken aanmeren. Een vakantie naar Venetië is er eentje om nooit meer te vergeten. 

 

Een vakantie naar Toscane is geweldig!

Als je van kunst en architectuur houdt, dan is Toscane de plek waar je naartoe zou moeten gaan. Je kunt hier onder andere de prachtige kathedraal genaamd de Duomo bezoeken. Daarnaast zijn er erg veel leuke restaurantjes waar je met je gezin uiteten kunt gaan. Als je op vakantie naar de Toscane wilt gaan, dan kun je naar een hotel maar eventueel ook naar een camping. Een camping Toscane is een echte aanrader als je kinderen hebt. De campings hier zijn namelijk erg groot en er valt genoeg te beleven. Let er wel op dat je vroeg genoeg boekt. Naast dat je hier geld mee bespaart, voorkom je ook dat de beste plekken bezet zijn.

Ga een dag naar het strand

Een groot voordeel van Italië is dat er erg veel mooie stranden zijn. Als je met je gezin naar Italië toe gaat, is het zeker aan te raden om ook een dag naar het strand te gaan. Kijk welke stranden er in de buurt zijn van je vakantiebestemming en ga er naartoe als het echt lekker weer is. Smeer je goed in en geniet vervolgens urenlang van de Italiaanse zon.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments