Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een alarmsysteem voor je woning

Je woning is als het goed is een fijne plek om te zijn. Het is namelijk jouw eigen ruimte waar je kan doen en zijn wie je wilt. Het is daarom ook belangrijk dat je woning een veilige plek is. Je wilt dat jij en je spullen veilig zijn. Vooral het gevoel van veiligheid is heel fijn. Daarom is het sterk aan te raden om je te verdiepen in een alarmsysteem woning. Met een alarmsysteem kan je je woning namelijk goed beveiligen. Je kan dit op meerdere manieren doen, zowel met een camera, alarm op de ramen maar ook dat de meldingen direct naar de meldkamer worden doorgeschakeld. Omdat het aantal woninginbraken nog steeds veel te hoog ligt is het fijn om je huis goed te beveiligen. Je kan je hiervoor ook laten adviseren door iemand die gespecialiseerd is het in het beveiligen van woningen. 

Een inschatting van de kosten

Als je dit bijvoorbeeld bij verisure.nl laat doen krijg je al binnen slechts één minuut een offerte. Of je kan je ook gratis laten terugbellen als je zelf nog wat meer vragen hebt. Bij deze offerte kan je meteen een schatting van de kosten zien. Onderdeel van deze kosten zijn dan om te beginnen de installatie. Veel van deze apparaten die onderdeel zijn van het alarmsysteem zijn namelijk draadloos. Deze moeten daardoor wel goed en mooi opgehangen worden in huis. Hier komen natuurlijk ook kosten bij kijken. Ook moet je natuurlijk betalen voor de apparaten zelf. Deze zijn allemaal voorzien van de nieuwste technieken. Hierdoor kan je ook zelf alles zien vanuit de app op je telefoon. Hierdoor heb je zelf de controle erover, ook als je niet thuis bent. 

Direct om hulp vragen

Het voordeel van dit soort systemen is dat ze heel snel een signaal naar de meldkamer sturen, deze reageert vaak binnen 30 seconden op een alarmmelding. Dit is natuurlijk heel erg snel, dat kan tegenwoordig met de nieuwe techniek. Ook zit er op de producten van Verisure een SOS-knop. Doormiddel van deze knop is het mogelijk gemaakt dat je zelf in elke noodsituatie direct om hulp kan vragen. Het bedrijf stuurt er dan de juiste hulpdienst op af. Met al deze maatregelen zorg je ervoor dat je huis nog een veiligere woonruimte wordt. Zowel als je zelf thuis in nood bent als wanneer je op vakantie bent en iemand probeert in te breken. Het is natuurlijk fijn als je huis zo’n prettige ruimte blijft, hier kan je met een alarmsysteem voor zorgen.  

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Categorieën

Comments