Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

EPDM op maat bestellen

Als je dak toe is aan renovatie of je wil graag een nieuw dak, dan kun je aan EPDM dakbedekking denken. EPDM dakbedekking is van goede kwaliteit en je kunt zelf de dikte kiezen. Je kunt EPDM op maat dus bestellen zodat het perfect is voor het dak dat je nodig hebt. Als je niet precies weet wat je nodig hebt kan je hulp vragen aan iemand die hier verstand van heeft. Neem contact op met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is zodat je zeker weet dat je het juiste aanschaft. Zij zorgen ervoor dat je de juiste hoeveel aan EPDM op maat bestelt.

Voordelen van EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je deze dakbedekking gemakkelijk leggen en is het ook nog eens heel duurzaam. Dat is niet geheel onbelangrijk. Bij veel bedrijven heb je jarenlange garantie en de levensduur is vrij lang, namelijk zo'n 50 jaar. Het leggen van EPDM dakbedekking scheelt ook nog eens tijd, vergeleken met andere dakbedekkingen, omdat je het alleen maar hoeft te verlijmen. Naast tijd scheelt dit dus ook geld. Als je het leggen lastig vindt, dan kun je eventueel het bedrijf bellen waar je de dakbedekking hebt gekocht. Zij staan je graag te woord zodat je de dakbedekking op de juiste manier kan leggen. Ze leggen dan stap voor stap uit hoe je dit moet doen.

EPDM kit

Als je EPDM dakbedekking hebt kan het zijn dat je gebruik moet maken van EPDM kit. Je moet er wel op letten welke EPDM kit je gebruikt, want er zijn 2 verschillende soorten:

  • EPDM bodemlijn voor het verlijmen van horizontale oppervlakken. Dit is ook wel een hechtlijm en gebruik je echt alleen voor het verlijmen van horizontale oppervlakken.
  • EPDM contactlijm voor naadverbindingen, randen en opstaande randjes. Deze lijm gebruik je voor de verlijming van de randen van je dak. Je kunt hier ook naadverbindingen mee lijmen.

Let er wel op dat als je gaat beginnen met verlijmen, je goed voorbereid bent. Zorg dat je werkplek schoon is en dat er geen materialen liggen die schade kunnen veroorzaken aan de dakbedekking. Je werkplek moet schoon en opgeruimd zijn, dit is voor jezelf ook fijner en rustiger om te werken. Zo voorkom je dat er iets misgaat met het verlijmen van de dakbedekking. Een goed begin is het halve werk.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Huis ontruimen van de woning van een overleden persoon

Wanneer een geliefd persoon is overleden moet zijn of haar huis ontruimd worden zodat de...

Zet aaltjes tegen emelten in. Daar knapt je gazon...

Vertoont je gazon ineens gele, bruine of zelfs kale plekken? Dan is de kans...

Muizen? Probeer deze tips!

Een van de eerste stappen bij het voorkomen van een muizenplaag is het opsporen...

Categorieën

Comments