Muizen? Probeer deze tips!

0
783

Een van de eerste stappen bij het voorkomen van een muizenplaag is het opsporen van de bron. Muizen zijn berucht om hun grote schade en kunnen wel 35 verschillende ziekten bij zich dragen. Om een muizenplaag onder controle te krijgen, is het belangrijk om de meest effectieve methoden te gebruiken. Mechanische vallen kunnen humaner zijn dan gif, en natuurlijke bestrijdingsmiddelen kunnen veiliger zijn dan de giftige middelen. De Botanical Rodent Repellent is een natuurlijke, allergievrije optie. Het bevat Douglas spar extract. Wilt u meer leren wat u kan doen aan muizenbestrijding? Google dan naar muizenbestrijding Hilversum of muizenbestrijding Utrecht, afhangend van waar u woont. Deze blog verteld u slechts de basis van muizenbestrijding. Wilt u meer lezen, volg dan deze links! 

Wat is het?

Huismuizen zijn grijze of bruine knaagdieren met grote oren en kleine ogen. Een enkele volwassen muis weegt ongeveer een halve ons en is 5 1/2 tot 7 centimeter lang. De lengte van de staart van de muis is ongeveer drie centimeter. Ze graven zich meestal in de muren van een gebouw en komen via de opening het huis binnen. Een goede hygiëne zal helpen de muizenpopulatie onder controle te houden en toekomstige plagen te voorkomen. Als u een muizenprobleem hebt, is het essentieel dat u er zo snel mogelijk vanaf komt.

 

Hoewel honden en katten zeer geschikt zijn voor het vangen van muizen, kunnen ze een muizenpopulatie niet alleen onder controle houden. De aanwezigheid van een kat is van essentieel belang om een herinfectie te voorkomen, en de kat kan helpen de muizen uit het huis te houden door zich met de muizen te voeden. Door scheuren groter dan een kwart inch te dichten, kunt u de toegang van muizen tot deze bronnen uitsluiten. Ze zullen de geuren van de dode muizen vermijden en in de toekomst waarschijnlijk niet meer terugkeren.

Maak gebruik van hun ritme

De muizen zijn nachtdieren. Ze verkiezen koele temperaturen boven kille temperaturen. Als u een muizenplaag vermoedt, dicht dan alle mogelijke gaten af met breeuwen of weer-strippen. Een andere manier om te voorkomen dat de muizen uw huis binnenkomen, is uw open ramen te bedekken met staalwol, waardoor de luchtstroom wordt geblokkeerd en de muis niet binnen kan komen. Etherische oliën zoals kruidnagel en pepermunt kunnen worden gebruikt om een muis te verjagen. Doe deze essentiële oliën op katoenen balletjes om ze weg te lokken. Strooi ze vervolgens door het huis. Het gebruik van tandpasta kan ook een rat doden. Als u kinderen heeft, houd het voedsel dan buiten hun bereik.

Losaas

Voor een natuurlijke preventie van muizen kunt u lokaas gebruiken. Dit is vaak de meest effectieve en veiligste methode. Het is echter belangrijk om producten te gebruiken die geen schadelijke ingrediënten bevatten. Zorg er altijd voor dat u de bron van het probleem aanpakt voordat u bestrijdingsmiddelen gebruikt. Als u niet zeker weet welke chemische stof u moet gebruiken, controleer dan het etiket en het EPA registratienummer van het product. U kunt altijd een professional in ongediertebestrijding raadplegen voor advies.

 

Als u een commercieel mierenbestrijdingsmiddel gebruikt, moet u de instructies op de verpakking volgen. Sla geen van de aanwijzingen op de verpakking over. U bent aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door het product. Vergeet niet dat u altijd het etiket moet lezen. De instructies zijn er niet voor niets. U moet alleen producten gebruiken die zijn goedgekeurd door de US Environmental Protection Agency. Deze natuurlijke muizenwerende middelen zijn veilig en effectief. U moet ze alleen gebruiken als u het etiket heeft gecontroleerd.

Katten

Als u geen kat heeft, gebruik dan met ammoniak doordrenkte wattenbolletjes. Dit ruikt naar urine van roofdieren en zal muizen verjagen. Dit is ook een effectief natuurlijk bestrijdingsmiddel tegen muizenplagen. Als u een kat heeft, moet u gebruikte kattenbakvulling rond uw huis plaatsen. Als een kat urine gebruikt, kan dat een muis verjagen. Plaats ook in ammoniak gedrenkte katoenbolletjes op plaatsen waar muizen het grootste deel van hun tijd doorbrengen.

 

U moet ook allerlei materialen buiten het bereik van muizen opbergen. Het gebruik van zware plastic containers kan muizen uit het huis houden. Bovendien kunt u deze chemicaliën gebruiken om de muizenpopulatie in uw huis onder controle te houden. Zorg ervoor dat alle materialen die in huis worden gebruikt in een afgesloten container worden bewaard. U kunt ook uw voedsel binnen uw huis bewaren en buiten in de garage. In de garage kunt u uw huisdieren veilig opbergen.

 

Ondanks de giftigheid van rodenticiden, is het ultrasone geluid dat deze geluiden produceren geen goede keuze bij een muizenplaag. Muizen zijn gevoelig voor allerlei soorten geluiden, dus het gebruik van deze ultrasone geluiden zal ze effectief verjagen uit uw huis. Een klein aantal muizen zal niet worden beïnvloed door deze geluiden. Een klein aantal vallen zal voldoende zijn om een muizenplaag af te schrikken.