Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Fitness Den Haag is goed voor je lijf en je geest

Wat hebben we het sporten gemist het afgelopen jaar. Misschien ben jij ook wel begonnen met wandelen of fietsen, maar dat is toch anders dan lekker los gaan in de sportschool. Lekker sporten bij Fitness Den Haag is echt goed voor je lijf! Maar wist je dat Fitness Den Haag ook goed is voor je geest? Je kunt alle zaken waar je je druk over maakt even lekker van je af sporten. Je kunt heerlijk even met je verstand op nul en je blik op oneindig vol aan de gewichten gaan hangen en je oefeningen afwerken. Het is wel zo verstandig om niet direct weer terug te gaan naar je oude regime. Doe even een stapje terug en begin dan opnieuw met opbouwen. Sportschool Den Haag kan je daarmee helpen.

Fitmess Den Haag is er niet alleen voor de apparatuur

Je kunt bij Fitness Den Haag ook groepslessen volgen. Denk dan aan kickboksen, martial arts en bootcamp. Alles om jouw conditie weer terug te krijgen. Na een jaar stilzitten zal het wel weer even wennen zijn, maar oh! wat zal je weer met een tevreden gevoel de sportschool uitstappen! Een beetje spierpijn neem je natuurlijk op de koop toe. Het is, na zo'n jaar van stilzitten, wel goed om je eigen grenzen in de gaten te houden.

Spiegel je niet aan anderen

Ieder mens is anders en iedereen is de corona-crisis op een andere manier doorgekomen. Je kunt je dus, zeker in de eerste paar maanden dat je weer naar de sportschool gaat, beter maar niet spiegelen aan anderen. Als je weer op je oude niveau bent, kun je weer wedstrijdjes doen in opdrukken en situps. Tot die tijd moet je vooral zien te voorkomen dat je lelijke blessures oploopt. Een blessure kan ervoor zorgen dat je weer niet kunt sporten en nu niet omdat de sportscholen gesloten zijn.

Nog net de tijd om wat strakker in je vel te komen

Nog een paar weken voor de zomervakantie begint. Het zal je misschien niet lukken om alle corona-kilo's in die tijd kwijt te raken, maar je kunt er wel voor zorgen dat je wat strakker in je vel komt te zitten. Door verstandig te trainen en je voedingspatroon aan te passen kun je in een relatief korte tijd veel bereiken. Maar vergis je niet: het afvallen moet ook niet te snel gaan. Je krijgt dan een soort van jojo-effect en dat wil je te allen tijde voorkomen!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Hoe ga je om met een traumatische ervaring?

Een traumatische ervaring kan een grote impact hebben op je dagelijkse leven. Het duurt...

Visum weetjes als je naar Suriname reist

Door de pandemie is het voor reizigers af te raden om verre reizen te...

Meer smaak met restaurantwijnen

De feestdagen komen er binnenkort weer aan, je wilt dan natuurlijk een lekker wijntje...

Meer plezier in bed: dit kan je doen

Een lange relatie kan als gevolg hebben dat de slaapkamer een steeds minder spannendere...

Een Parajumpers jas kopen

Wil je een jas kopen van een bekend merk? Dan kun je overwegen om...

Wat zijn ontwikkel assessments en wat zijn selectie assessments?

Als je voor het eerst een assessment moet gaan doen zal je je afvragen...

Categorieën

Comments