Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Trap alle stress van je af bij Kickboksen Den Haag

We hebben het afgelopen jaar onder grote stress geleefd. Natuurlijk hoefden we minder op pad voor ons werk, maar de thuislessen voor de kinderen, in combinatie met het thuiswerken en het gebrek aan ontspanning is toch heftig geweest. Het wordt, nu we weer op pad mogen, naar een terras kunnen en een bezoek kunnen brengen aan de sportschool wel weer tijd om daar met volle teugen van te genieten. Alle stress van de afgelopen periode van je af trappen bij kickboksen Den Haag werkt! Je kunt, bij dezelfde sportschool, ook gaan voor martial arts Den Haag. Eigenlijk maakt het niet uit wat je gaat doen, als je maar lekker gaat sporten.

Kickboksen Den Haag is de ultieme in- en ontspanning tegelijk

Lekker met je volle gewicht tegen een bokszak slaan en trappen is tegelijk in- en ontspanning. Je spant je in om de trappen en slagen zo goed mogelijk te plaatsen, je ontspant je door verder aan niets te denken. Je kunt tijdens kickboksen Den Haag al je dagelijkse beslommeringen even achter je laten en je volledig storten op de sport. Sport samen met een vriend of vriendin of neem een privé les. Het kan bij kickboksen Den Haag allemaal.

Wees niet bang voor blauwe plekken

Kickboksen klinkt nogal heftig. Maar je hoeft echt niet bang te zijn dat je iedere week beurs thuis komt. Natuurlijk zul je je benen en je handen flink voelen als je los gaat op een bokszak, maar je hoeft niet perse tegen een tegenstander te kickboksen als je dat niet wilt. Wil je dat wel? Dan worden, natuurlijk, de veiligheidsmaatregelen die gelden in de vechtsport goed in de gaten gehouden. Een helm, een gebitsbeschermer en een toque zijn dan geen overbodige luxe. Je kunt er ook voor kiezen om kickboksen Den Haag te gebruiken om je conditie weer op te bouwen. Want die is natuurlijk niet beter geworden in de afgelopen periode!

Sporten is gezond, maar wees wel verstandig

Je kunt bij deze sportschool ook gebruik maken van de fitnessfaciliteiten en alle apparaten. Het is natuurlijk verleidelijk om direct weer op het niveau van ruim een jaar geleden te gaan trainen. Maar echt verstandig is dat niet. Je kunt beter een flinke stap terug doen en je langzaamaan weer terugwerken naar het niveau van toen. Zo voorkom je dat je, na maanden van stilzitten, al direct een nare blessure oploopt. Ga liever wat vaker en wat lichter trainen dan direct weer vol aan de bak!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments