Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Geniet ook van je eigen gezelschap

Voor jezelf zorgen is een van de belangrijkste dingen. Als je niet goed voor jezelf zorgt kun je er moeilijk voor iets of iemand anders zijn. Om echt het optimale uit je leven te kunnen halen is het van belang dat je tijd besteed aan jezelf en jouw welzijn.  Je kunt op verschillende manieren even tijd voor jezelf nemen. Mensen zijn verschillend en daar zijn wij zeker van op de hoogte daarom hebben wij uiteenlopende tips voor je op een rij gezet om echt even voor jezelf te zorgen. Het begint allemaal met tijd voor jezelf vrij maken.  De rest komt dan vanzelf wel.

Echt even alleen zijn

Het maakt eigenlijk niet eens uit wat je gaat doen als je maar even alleen bent. Het is goed om af en toe even te focussen op jezelf en je eigen gedachten. Je hoeft niet per se te mediteren, (al is dit wel een fijne manier om tot rust te komen) maar kunt ook een boek lezen, voor de televisie gaan zitten of even gaan wandelen. Zolang je maar niet met anderen gaat praten of contact zoekt. Je zal door de tijd die je alleen door brengt snel merken waar je echt van kunt genieten. Pas als je dat weet kun je weer verder met de dingen die je voor en met anderen kunt doen.

Verwen jezelf

Je mag altijd wat voor jezelf kopen, want daar werk je immers voor. Fijne haarproducten van kerastase, een lekker maskertje en een mooie kleur nagellak kunnen wonderen doen. Je kunt thuis aan de slag gaan en jezelf een semi make-over geven óf naar een salon gaan. Met kerastase heb je een goed merk om je haar te verzorgen. Als je dan ook nog een lekker masker aanbrengt en een leuk filmpje kijkt, heb je zo een heerlijke dag vol gepland. Heerlijker kan haast niet.

Geniet wanneer het kan

Je hoeft natuurlijk niet altijd maar alleen te zijn. Zodra je lekker bent opgeladen kun je weer gezellig met de mensen van wie je houdt leuke dingen doen. Gezelligheid is een van de dingen die een mens nodig heeft om gelukkig te kunnen zijn. Wanneer je weer even alleen bent geweest zal je merken dat je nog meer kunt genieten van de aanwezigheid van anderen. De juiste balans maakt het leven alleen maar leuker. Vergeet niet om regelmatig even een rustig dagje voor jezelf in te plannen, want er is genoeg tijd om samen met anderen te genieten.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Wat is infraroodverwarming

Uitleg infraroodverwarming Een ruimte wordt doorgaans verwarmd door middel van convectie. In het geval van...

Zo kies je de juiste vuurschaal voor in je...

Een vuurschaal geeft je tuin niet alleen meer uitstraling, het is ook erg handig...

Wat is arganolie en wat vind ik ervan?

Arganolie kopen we steeds meer. Logisch, want het zorgt dan ook voor vele voordelen. Het geeft...

Kies je voor een douchewand of douche deur?

Ga je binnenkort de badkamer verbouwen en twijfel je nog of je een douchewand...

Online donatie geven

Wist je dat 1 op de 5 mensen een vorm van dementie krijgt? Bij...

Een badkamermeubel kopen: Waar moet je op letten?

Wil je voor je huidige of een nieuwe badkamer een nieuw badkamermeubel kopen? Dan...

Categorieën

Comments