Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Het perfecte cadeau voor mijn kleine zus

Afgelopen zomer heeft mijn zusje Lisa een verschrikkelijke periode moeten doormaken. Ze heeft namelijk een ongeluk gehad met haar vader in de auto. Ze heeft er gelukkig niks ernstigs aan over gehouden, behalve dat ze bijna elke nacht een nachtmerrie heeft van het ongeluk. Mijn moeder en ik hebben ervoor gezorgd dat ze zich veilig voelt en niet meer eraan hoeft te denken. Dit gebeurt onbewust in de nacht vaak. Volgende week is haar 10e verjaardag. Mijn moeder en ik hebben bedacht dat we een verassingsfeest voor haar gaan organiseren. Met de gedachte dat je het altijd groot moet vieren, omdat je niet weet wanneer het je laatste is.

Vriendinnen voor het leven

Voor een verassingsfeest moet het een en ander natuurlijk worden georganiseerd. We hadden het thema ‘kleurrijk’ in gedachten met allerlei soorten opblaasbare eenhoorns erbij. Mijn zusje heeft een groot bereik van fantasie. Ze kan ook niet slapen zonder haar eenhoorn Loisa. Dat is haar knuffel. Ik weet dat ze dol is op schleich. Dat is haar favoriete speelgoed. Hier heeft zij een hele kolonie van. Ik weet dat ze hier dol op is dus heb ik besloten om haar groots te verassen met Schleich farm world. Hier zag ik haar naar kijken in een tijdschrift. Hierdoor wordt haar verjaardag nog beter, ongetwijfeld.

Tijd voor de verassing

Het is vandaag zo ver. Lisa wordt eindelijk 10 jaar. Ik ben benieuwd wat ze van haar verassing vindt. Ze zit nu nog op school. Samen met haar vriendinnen fietsen ze naar huis. Daar staat de hele familie op haar te wachten. Eindelijk is daar Lisa, met al haar vriendinnen. Die weten er ook niks van. Toen Lisa naar binnen liep, was ze blij verast. Als ze hier al zo blij van wordt, ben ik benieuwd wat ze vindt van mijn cadeau voor haar.

Waar is ze nou?

Ik heb mijn cadeau aan Lisa gegeven. Ze kon niet enthousiaster zijn. Dit is het cadeau dat ze wilde. Na een uur of twee, terwijl het feest in volle gang was, was ik Lisa even kwijt. Ik kwam erachter dat ze met haar nieuwe farm aan het spelen was. Ik moest giechelen en nam de tijd om te kijken hoe Lisa genoot van haar cadeau. Het deed mij goed om haar zo te zien.

Het was een geslaagd feest. We hebben genoten met de familie. De vader van Lisa was ook aanwezig. Hij is ook goed afgekomen van het ongeluk. Ik ben blij dat we met z’n allen haar verjaardag hebben kunnen vieren. Geniet van elk moment.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Categorieën

Comments