Het perfecte cadeau voor mijn kleine zus

0
1302

Afgelopen zomer heeft mijn zusje Lisa een verschrikkelijke periode moeten doormaken. Ze heeft namelijk een ongeluk gehad met haar vader in de auto. Ze heeft er gelukkig niks ernstigs aan over gehouden, behalve dat ze bijna elke nacht een nachtmerrie heeft van het ongeluk. Mijn moeder en ik hebben ervoor gezorgd dat ze zich veilig voelt en niet meer eraan hoeft te denken. Dit gebeurt onbewust in de nacht vaak. Volgende week is haar 10e verjaardag. Mijn moeder en ik hebben bedacht dat we een verassingsfeest voor haar gaan organiseren. Met de gedachte dat je het altijd groot moet vieren, omdat je niet weet wanneer het je laatste is.

Vriendinnen voor het leven

Voor een verassingsfeest moet het een en ander natuurlijk worden georganiseerd. We hadden het thema ‘kleurrijk’ in gedachten met allerlei soorten opblaasbare eenhoorns erbij. Mijn zusje heeft een groot bereik van fantasie. Ze kan ook niet slapen zonder haar eenhoorn Loisa. Dat is haar knuffel. Ik weet dat ze dol is op schleich. Dat is haar favoriete speelgoed. Hier heeft zij een hele kolonie van. Ik weet dat ze hier dol op is dus heb ik besloten om haar groots te verassen met Schleich farm world. Hier zag ik haar naar kijken in een tijdschrift. Hierdoor wordt haar verjaardag nog beter, ongetwijfeld.

Tijd voor de verassing

Het is vandaag zo ver. Lisa wordt eindelijk 10 jaar. Ik ben benieuwd wat ze van haar verassing vindt. Ze zit nu nog op school. Samen met haar vriendinnen fietsen ze naar huis. Daar staat de hele familie op haar te wachten. Eindelijk is daar Lisa, met al haar vriendinnen. Die weten er ook niks van. Toen Lisa naar binnen liep, was ze blij verast. Als ze hier al zo blij van wordt, ben ik benieuwd wat ze vindt van mijn cadeau voor haar.

Waar is ze nou?

Ik heb mijn cadeau aan Lisa gegeven. Ze kon niet enthousiaster zijn. Dit is het cadeau dat ze wilde. Na een uur of twee, terwijl het feest in volle gang was, was ik Lisa even kwijt. Ik kwam erachter dat ze met haar nieuwe farm aan het spelen was. Ik moest giechelen en nam de tijd om te kijken hoe Lisa genoot van haar cadeau. Het deed mij goed om haar zo te zien.

Het was een geslaagd feest. We hebben genoten met de familie. De vader van Lisa was ook aanwezig. Hij is ook goed afgekomen van het ongeluk. Ik ben blij dat we met z’n allen haar verjaardag hebben kunnen vieren. Geniet van elk moment.