Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Kies je voor een rechte bank of een hoek bank?

Er zijn maar weinig dingen zo leuk als het opnieuw inrichten van je huis. Op zoek gaan naar de perfecte meubels. Rondkijken in verschillende winkels. De kleuren voor op de muur bepalen en natuurlijk de vloer en de raamdecoratie uitzoeken. Het houdt allemaal nogal wat in! Nu we niet zomaar een winkel in kunnen stappen lijkt het shoppen voor een nieuw interieur onmogelijk. Online shoppen lijkt, zeker in het geval van nieuwe meubels, gewoon niet zo handig. Gelukkig kun je ook in de showroom terecht. Het grote verschil is wel dat je nu een afspraak moet maken om te komen "proefzitten" in de showroom.

Een rechte bank of een hoekbank?

Banken zijn er in alle soorten en maten. Wil je liever wat hoger zitten? Heb je liever een diepe zit of zit je liever wat rechter op? En wat denk je van het model? Ga je voor een rechte bank of een hoekbank? Dat laatste is natuurlijk vooral afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Een hoekbank industrieel kan heel stoer staan. Maar ook een rechte bank kan heel gaaf zijn in een industrieel interieur. Denk je bij industrieel al snel aan bruin en cognac als kleur voor de bank? Dat hoeft helemaal niet. Je kunt ook schitterende industriële banken in andere kleuren kopen.

Zet de bank eens van de muur

We zijn gewend om een bank tegen de muur te zetten. Dit bespaart ruimte, denkt men. Maar wat als je de bank nu eens niet tegen de muur zet, maar een meter er van af? Dan kun je er nog achterlangs lopen. Dat maakt dat je kamer groter lijkt. Natuurlijk kun je dit alleen doen als je voldoende ruimte hebt. Heb je niet heel veel ruimte? Ook dan kun je de bank van de muur zetten. Kies een goede sidetable voor achter de bank en plaats daar een mooie vaas met bloemen of een mooi windlicht op. Je kunt deze sidetable ook gebruiken in plaats van een salontafel.

Geef je zithoek meer cachet met een mooi kleed

Door je zithoek "aan te kleden" met een mooi vloerkleed, zorg je ervoor dat deze hoek direct een andere sfeer krijgt dan de rest van je kamer. Het is een duidelijke afscheiding in je interieur. En je houdt er ook nog lekker warme voeten aan over. Om voor variatie te zorgen kun je voor in de winter een donkerder kleur kiezen dan in de zomer. Zo heb je iedere keer weer een "nieuw" interieur.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Fitness Den Haag is goed voor je lijf en...

Wat hebben we het sporten gemist het afgelopen jaar. Misschien ben jij ook wel...

Trap alle stress van je af bij Kickboksen Den...

We hebben het afgelopen jaar onder grote stress geleefd. Natuurlijk hoefden we minder op...

Op vakantie in eigen land? Hier wil je naar...

Wil jij er graag even tussenuit voor een kleine break of om gewoon even...

Gratis wedden op de Eredivisie: doe je mee?

In Nederland houden we massaal van voetbal. De eredivisie wordt dan ook ieder seizoen...

Categorieën

Comments