Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Kinderen en een hond

Het lijkt ideaal om huisje, boompje beestje en kindje te hebben. In werkelijkheid is helaas niet elk huisdier geschikt om met kinderen te leven. Het kan zomaar zo zijn dat jouw hond liever geen aanwezig kindje om zich heen heeft. Het kan daarom moeilijk zijn om kinderen en een huisdier in een huis te laten wonen. Uiteindelijk gaat het vaak wel goed, maar wennen is het zeker. Vooral als één van de twee net komt kijken. Op welke manieren je hiermee om kunt gaan en hoe je het überhaupt kunt voorkomen , lees je in deze blog. Wij proberen zoveel mogelijk tips te geven.

Als het huisdier het niet gewend was

Het kan zo zijn dat het huisdier hiervoor nooit met kinderen samen heeft geleefd. In dat geval is het slim om er voor te zorgen dat het beestje genoeg met de kinderen te maken krijgt. Begin rustig en laat ze steeds vaker tijd met elkaar doorbrengen. Geef de hond eerst wel even de ruimte om te wennen door de kinderen niet continu op dezelfde plek te laten spelen. Als de hond er steeds iets van mee krijgt zal hij er snel aan wennen en is het niet meer nodig om de hond en de kinderen geregeld uit elkaar te houden.

Een nieuw kindje

Kinderen kunnen jaloers worden als er een nieuwe baby bij komt. Voor honden geldt hetzelfde. Ook zij vinden het lastig om de aandacht te moeten delen met een nieuw kind. Om het jaloerse gedrag zoveel mogelijk te vermijden raden wij je aan om de hond te verwennen. Niet met aandacht (want dat heb je nu niet) maar met spullen. hondensnoepjes, Kong hondenspeeltjes en misschien zelfs een nieuwe riem. Door een Kong speeltje of die snoepjes zal de hond zich gewaardeerd en niet vergeten voelen. Dat is precies wat je wilt als er een nieuw gezinslid bij komt. Het kan in zo een geval namelijk makkelijk mis gaan door de jaloezie. Bekijk vandaag nog de Kong speeltjes online, die kun je gelukkig gewoon bestellen.

Zoek naar speelse rassen

Elk type hond heeft andere kenmerken. Het ene soort is wat beter met kinderen dan het andere. Neem dit bij het maken van een keuze mee, want zo bespaar je een hoop gedoe. Maak voor jezelf een lijstje met eigenschappen die de hond moet hebben en ga aan de hand daarvan opzoek naar de perfecte match. Het uiterlijk van een hond alleen is lang niet alles.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Hoe krijg ik de beste lening?

Wanneer we in een financieel lastige situatie zitten, kan er wel een lening gebruikt...

Chiropractie als alternatieve geneeswijze

In Nederland hebben ruim 2 miljoen dagelijks last van nek en rug klachten. Wanneer...

Het perfecte cadeau voor mijn kleine zus

Afgelopen zomer heeft mijn zusje Lisa een verschrikkelijke periode moeten doormaken. Ze heeft namelijk...

5 tips die jou helpen bij het afvallen!

Mensen die willen afvallen zijn op zoek naar de gouden tip hoe je snel...

Inspiratie voor leuke cadeaus

Het is een lastige periode om inspiratie op te doen voor cadeaus. In de...

De juiste beveiliging voor je winkelpand!

De decembermaand is weer aangebroken! Voor de winkeliers is dit altijd een erg succesvolle...

Categorieën

Comments