Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Lieve gebaren tijdens Corona: wij helpen je!

 

De huidige tijden zijn vreemd , we zitten noodgedwongen thuis en kunnen elkaar nauwelijks zien, spreken en laat staan aanraken. Een knuffel voor je familieleden zit er niet in, dit is voor veel mensen super moeilijk! Wil jij in deze tijden iets goeds doen voor een ander? Dan vind je in deze blog tips hoe je jouw geliefde een leuk gebaar kunt geven: helemaal corona proof!

 

Help een handje

Door de corona crisis zijn veel mensen in een positie gekomen waarbij hun normale leven helemaal veranderd is. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat ze hun huis niet meer uit kunnen komen, of hun geliefden niet meer kunnen zien. Ook in het dagelijks leven kan dit lastig zijn, bijvoorbeeld met klusjes doen of boodschappen halen. Daarom is het een goed idee om eens in je omgeving te kijken of er mensen zijn die je hulp nodig hebben, zoals je opa / oma, buurvrouw, of een andere bekende die het nu even niet zo makkelijk heeft. Een boodschapje doen voor diegene, of bijvoorbeeld helpen met schoonmaken of een ander klusje zal vast enorm worden gewaardeerd!

 

Stuur een cadeau

Wil je een lief gebaar voor iemand maken, maar wil je wel echt op afstand blijven omdat diegene bijvoorbeeld in de risicogroep valt? Dan kun je op veel manieren een cadeau opsturen naar diegene om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld een fles wijn verzenden naar iemand, in een  mooie wijndoos. Wie wordt er nou niet blij van een lekker flesje wijn? Door de wijndoos te personaliseren met bijvoorbeeld een leuk kaartje wordt jouw cadeau nóg specialer. Drinkt diegene geen alcohol? Dan kun je natuurlijk ook altijd een bloemetje versturen, of een doos bonbons of iets dergelijks. De mogelijkheden zijn enorm en het gebaar wordt altijd gewaardeerd!

Spreek een videoboodschap in

Ook dit gebaar geldt als je iemand wilt verrassen, maar je helaas geen fysiek contact met diegene mag hebben. Dan is het een heel leuk idee om een video boodschap in te spreken. Je kunt dit op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld door zelf een filmpje te maken en op te sturen. Ook kun je een bedrijf inschakelen die je helpt met bijvoorbeeld special effects om de boodschap een persoonlijke twist te geven. De mogelijkheden zijn onbeperkt en degene die de video boodschap van je krijgt kan de boodschap altijd terug kijken. Enorm leuk dus: ook voor later!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Gratis wedden op de Eredivisie: doe je mee?

In Nederland houden we massaal van voetbal. De eredivisie wordt dan ook ieder seizoen...

Maak voetbal nog spannender met gratis wedden op de...

Het is geen geheim dat veel Nederlanders gek zijn op voetbal. De eredivisie wordt...

Vergoeding van klikgebit: voorwaarden en modaliteiten

Tegenwoordig hebben de meeste senioren een kunstgebit en meestal is dat een gewoon kunstgebit....

Verduurzamen doe je zo!

Iedereen wil verduurzamen, het is niet alleen goed voor het milieu maar het is...

Waarom thuis bijles?

Bijles thuis is de norm geworden voor degenen die hun kinderen een belangrijk vak...

Wat is infraroodverwarming

Uitleg infraroodverwarming Een ruimte wordt doorgaans verwarmd door middel van convectie. In het geval van...

Categorieën

Comments