Lieve gebaren tijdens Corona: wij helpen je!

0
1333

 

De huidige tijden zijn vreemd , we zitten noodgedwongen thuis en kunnen elkaar nauwelijks zien, spreken en laat staan aanraken. Een knuffel voor je familieleden zit er niet in, dit is voor veel mensen super moeilijk! Wil jij in deze tijden iets goeds doen voor een ander? Dan vind je in deze blog tips hoe je jouw geliefde een leuk gebaar kunt geven: helemaal corona proof!

 

Help een handje

Door de corona crisis zijn veel mensen in een positie gekomen waarbij hun normale leven helemaal veranderd is. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat ze hun huis niet meer uit kunnen komen, of hun geliefden niet meer kunnen zien. Ook in het dagelijks leven kan dit lastig zijn, bijvoorbeeld met klusjes doen of boodschappen halen. Daarom is het een goed idee om eens in je omgeving te kijken of er mensen zijn die je hulp nodig hebben, zoals je opa / oma, buurvrouw, of een andere bekende die het nu even niet zo makkelijk heeft. Een boodschapje doen voor diegene, of bijvoorbeeld helpen met schoonmaken of een ander klusje zal vast enorm worden gewaardeerd!

 

Stuur een cadeau

Wil je een lief gebaar voor iemand maken, maar wil je wel echt op afstand blijven omdat diegene bijvoorbeeld in de risicogroep valt? Dan kun je op veel manieren een cadeau opsturen naar diegene om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld een fles wijn verzenden naar iemand, in een  mooie wijndoos. Wie wordt er nou niet blij van een lekker flesje wijn? Door de wijndoos te personaliseren met bijvoorbeeld een leuk kaartje wordt jouw cadeau nóg specialer. Drinkt diegene geen alcohol? Dan kun je natuurlijk ook altijd een bloemetje versturen, of een doos bonbons of iets dergelijks. De mogelijkheden zijn enorm en het gebaar wordt altijd gewaardeerd!

Spreek een videoboodschap in

Ook dit gebaar geldt als je iemand wilt verrassen, maar je helaas geen fysiek contact met diegene mag hebben. Dan is het een heel leuk idee om een video boodschap in te spreken. Je kunt dit op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld door zelf een filmpje te maken en op te sturen. Ook kun je een bedrijf inschakelen die je helpt met bijvoorbeeld special effects om de boodschap een persoonlijke twist te geven. De mogelijkheden zijn onbeperkt en degene die de video boodschap van je krijgt kan de boodschap altijd terug kijken. Enorm leuk dus: ook voor later!