Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Meer plezier in bed: dit kan je doen

Een lange relatie kan als gevolg hebben dat de slaapkamer een steeds minder spannendere plek wordt. Niet erg, maar het is natuurlijk wel zo leuk als die spanning in stand gehouden wordt. Immers is het een vorm van intimiteit die goed is voor een relatie. De bekende sleur kan voor veel relaties het einde betekenen, die kan mede veroorzaakt worden door steeds minder spannende seksualiteit. En het is niet gek, als je elkaar door en door kent dan krijg je al snel het gevoel dat je niet meer echt iets nieuws kan ontdekken, ook al vind je je partner nog wel heel aantrekkelijk. Het kan gebeuren dat je steeds meer van hetzelfde doet, omdat je weet wat je partner fijn vindt en vica versa. Maar om het spannend te houden moet je juist dingen blijven proberen. Dit zijn een paar tips om het plezier in bed te stimuleren.

Andere condooms

Wanneer je in een relatie altijd dezelfde condooms gebruikt, is het heel leuk om eens wat anders te proberen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of de condooms bestaan. Het moet natuurlijk wel prettig voelen maar proberen kan nooit kwaad, zo moet je maar denken! Dunne condooms kunnen een groot verschil maken qua gevoel voor niet alleen de man, maar ook voor de vrouw. En nee, het is niet minder veilig, dunne condooms zijn ook heel sterk. Latex vrije condooms bestaan ook voor vrouwen die toch niet zo goed tegen condooms kunnen en daar last van hebben tijdens de seks, geen latex in een condoom kan als een bevrijding voelen. Maar je kunt ook gaan voor latex met een smaakje.

Communicatie

Uiteindelijk is communicatie ontzettend belangrijk maar een grote tip is: bespreek die dingen niet in de slaapkamer zelf. Natuurlijk kun je aangeven wat je wel of niet fijn vindt, maar het echte gesprek is eigenlijk voor gewoon op de bank. Daardoor hoef je het ongemak niet te voelen tijdens de seks zelf. Hier kun je bespreken waar je staat, wat je zou willen en wat je verlangt van de ander. Dit kan onwennig voelen als je dit niet vaak bespreekt, maar het kan voor een enorm positief effect zorgen.

Experimenteren

Zie het bed als onderdeel van een experiment. Als je vertrouwd bent met elkaar kun je juist de grenzen wat meer opzoeken omdat je zeker bent dan een veilige omgeving. Ook als je al veel hebt gedaan in het verleden, kun je dat weer eens oppakken of bespreken, wat je wel of niet fijn vond.

 

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments