Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Musthaves voor in je tuin

Nederland is nogal onvoorspelbaar, zeker met het weer. Het kan ontzettend hard waaien en helaas ook ontzettend veel regenen. Toch kan de zomer in Nederland ons erg verbazen. Kijk maar naar de aankomende dagen. Laten we eerlijk zijn, wie zag deze mooie dagen nog aankomen? Wij in ieder geval niet, maar wat zijn we er blij om. Nog even de laatste paar dagen van de vakantie voordat de school begint nog een paar dagen lekker in de tuin zitten en genieten van de zon. Het is dan ook wel echt een luxe om überhaupt een tuin te hebben. Maar wat is nou echt onmisbaar in een tuin? Wij bespreken het vandaag!

De tuinset

Iets wat je tegenwoordig eigenlijk in elke tuin wel ziet: een chille tuinset. Een tuinset komt in verschillende soorten maten, groottes en varianten. Een eettafel met bijpassende stoelen valt namelijk ook onder de term tuinset. Als je houdt van BBQ’en en lekker buiten eten in de tuin, is zo’n tuinset natuurlijk ideaal. Maar de variant die bekend is onder de meeste van ons is natuurlijk een tuinset met een bijtafel en de grote, comfortabele bank. Dit wordt ook wel “loungeset” genoemd. Beide is ontzettend fijn om te hebben. Daarom is de keuze aan jou of je dan toch voor de tuinset gaat, of voor de loungeset.

Sommige kiezen voor beide wat natuurlijk al helemaal een luxe is. Bij het aanschaffen van zo’n set is het altijd goed om van tevoren te kijken naar met hoeveel personen je bent. Als je alleen woont is het puur een schatting maken van met hoeveel mensen je vaak eet of chillt. Zo voorkom je te kleine of misschien zelfs wel overbodige ruimte.

Knusheid

Wat fijn is om in je tuin te hebben, is dat gevoel van knusheid en sfeer. Je zit lekker buiten in de natuur en daar krijg je een prettig gevoel van. Dit gevoel kan je ondersteunen met mooie accessoires die zorgen voor extra knusheid en sfeer. Daarom is het lekker om in de avond een kaarsje aan te steken wat zorgt voor wat extra licht in de “duisternis”. Wijntje of theetje erbij, is maar waar je zin in hebt, en genieten maar.

Natuur en kleur

Een tuin is een tuin en daar hoort natuurlijk groen en kleur bij. Daarom is het nooit verkeerd om voor mooie bloemen, planten en bomen te zorgen. Dit hoort toch echt bij een tuin en is voor vele dan ook onmisbaar. Het zorgt niet alleen voor een mooiere tuin, maar speelt ook een grote rol bij de uitstraling.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments