Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Netflix is niet meer weg te denken

In de winter en de herfst maanden, hebben we ons allemaal schuldig gemaakt aan het kijken van vele Netflix series en kwamen wij zo warm binnen onze avonden en dagen door. En dat is helemaal niet erg, want iedereen deed het. Maar welke series keek jij graag?

 

Comedie series

Lachen is gezond, en dat weten we allemaal. En op Netflix barst het van de grappige series waar wij om kunnen lachen. Denk hierbij aan Friends, wie heeft dat eigenlijk niet gezien. The Big Bang Theory staat ook hoog op het lijstje waar je bij kan wegdromen en alsnog de serie kan volgen en ook nog kan lachen om de grapjes. Er is zoveel keus dat we het soms zelf niet meer bij houden wat we allemaal willen zien. Gelukkig kunnen we het allemaal op onze persoonlijke lijst zetten zodat het gemakkelijk terug te vinden is.

 

Spannende series

Hier kunnen veel mensen ook niet genoeg van krijgen. Series waar moorden worden opgelost, waar ze op zoek zijn naar een crimineel, waar mensen worden gevolgd in het donker of waar het juist spookt. Ook heb je series die gaan over de drugshandel. Zelf wil je daar natuurlijk niet in terecht komen, maar het is wel interessant hoe dat zo in zijn werk kan gaan. Want we weten allemaal dat het gebeurt op de wereld. Het enige nadeel wat er misschien wel is, is dat de jeugd onder ons, en ook ouderen natuurlijk, zien hoe makkelijk je er soms in aanraking mee kan komen. En dat maakt het natuurlijk wel interessant om een keer te proberen. Sommige mensen blijven er dan in hangen en moeten dan een behandeling drugsverslaving ondergaan. En dat is niet erg als je weet wanneer je juist hulp moet vragen en die ook nodig hebt. Maar wanneer je juist nieuwsgierig wordt als tiener of juist jong volwassenen. Dan is het altijd goed om erover te praten met vrienden of misschien wel jouw ouders. Want het is normaal om te experimenteren in je leven maar weet wel dat er consequenties aan vast kunnen hangen.

 

Of was jij meer van de documentaires

Ook dit is voldoende terug te vinden op Netflix. Zelf vind ik documentaires heerlijk om te zien. Vooral omdat je een andere kijk op bepaalde aspecten krijgt. En je natuurlijk nog wat kan leren van het kijken naar een serie hiervan. Want je bent nooit te oud om te leren en je hebt ook gelijk gespreksstof voor tijdens een volgende verjaardag bijvoorbeeld.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Belangrijkste elementen van een camera lens

Wie professionele foto’s van hoge kwaliteit wilt maken, gebruikt hiervoor de juiste materialen. Denk aan...

Deze Italiaanse plekken zou je moeten bezoeken

Elke zomer trekken er honderdduizenden mensen naar andere Europese landen. Zo zoekt men het...

Een auto nodig? Dit zijn je opties!

Er zijn onwijs veel situaties denkbaar waarin het handig is om een auto tot...

Wespen bestrijden in het wespenseizoen

Ieder kind in Nederland is waarschijnlijk bang voor wespen, of in ieder geval een...

Wat is underlayment?

Bij een verbouwing komt meer kijken dan de meeste mensen op voorhand denken. Daarom...

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Categorieën

Comments