Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Op vakantie in eigen land? Hier wil je naar toe!

Wil jij er graag even tussenuit voor een kleine break of om gewoon even je batterij op te laden? Dan kies je al snel voor een plekje in eigen land en waarom ook niet? Nederland heeft zoveel moois te bieden en waarschijnlijk ben ook jij op veel van deze mooie plekjes nog niet geweest. Of je nu één nachtje weg wilt, een weekendje of meteen een hele week… Nederland is veelzijdig en heeft voor ieder wat wils. Lees daarom vooral snel verder als je wel wat inspiratie kan gebruiken.

Een nachtje weg

Wanneer je graag één of twee nachtjes weg wil kom je al snel bij een hotel uit. Hotels, en ook bed & breakfast, zijn de ideale plekken waar je kunt overnachten als je het verblijf kort wilt houden. Je kan een nachtje naar een hotel willen omdat je iets te vieren hebt maar ook gewoon als je er even tussenuit wilt met je vrienden, familie, collega’s en/of geliefden. Hotels vind je door heel het land maar als je voor je plezier gaat mag het natuurlijk wel een beetje speciaal zijn. Wil je er een kleine citytrip van maken? Kies dan voor een hotel in een van de grotere steden zodat je hier ook meteen een kijkje kunt nemen. Van Groningen tot aan Tilburg en van Amsterdam tot Utrecht tot aan Almelo. In ieder stad vind je wel iets wat aan jullie wensen en behoeftes voldoet. Wil je juist meer genieten van de natuur? Dan is een hotel op de Veluwe of in Zeeland waarschijnlijk meer aan jullie besteed.

Een weekendje weg

Wil je er echt een lang weekend of midweek op uit? Dan zal een vakantiehuisje misschien meer jullie aandacht trekken. Een weekendje weg voelt ook wel als een mini vakantie en de vakantieparken in Nederland zijn er natuurlijk niet zomaar. Op deze parken kan je even aan de realiteit ontsnappen en ontspannen op de manier die jij plezierig vindt. In Nederland zijn er meerdere vakantieparken te vinden. Zowel aan de kust als in de Veluwe als dicht bij de steden. Toch kiezen de meeste mensen voor een vakantiehuisje in een bosrijk gebied zodat ze zich even van alle hectiek kunnen losmaken.

Een weekje (of langer) weg

Wil je graag een weekje of zelfs langer weg? Dan is een vakantiepark ook een geschikte keuze. Toch zien we ook vaak dat mensen die langer erop uit willen met de tent op vakantie gaan. In zo’n geval ben je al snel op zoek naar een camping. Vaak liggen deze op of vlak naast de vakantieparken en dus ook in een bosrijke omgeving of aan de kust. Ook hier kun je even helemaal tot jezelf komen en zelfs als het weer niet altijd mee zit is het op en top genieten. 

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments