Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een andere kijk op de standaard voor mannen

We zitten midden in een periode vol spannende en interessante ontwikkelingen. Op vrijwel elk gebied worden van tijd tot tijd doorbraken gerapporteerd. Zo zijn laatst nog de eerste beelden van een zwart gat vastgelegd. Vroeger konden we daar alleen nog maar van dromen. Aangezien het op technologisch vlak zo goed gaat, vond ik het tijd om even de focus ergens anders op te leggen – namelijk de samenleving. We doorbreken taboes, vragen aandacht voor maatschappelijke kwesties en creëren ruimte om echt jezelf te kunnen zijn. Vandaag geef ik je met andere woorden een andere kijk op de standaard voor mannen. In het bijzonder focus ik op heren schoudertassen.

Onmisbaar voor kantoorwerk

Door de opkomst van laptops is inmiddels een schoudertas onmisbaar voor mannen. Het is immers zo veel makkelijker om je laptop mee te nemen in een schoudertas waar het apparaat perfect in past. Desondanks geven nog niet alle mannen de voorkeur aan dit type tas. Regelmatig zie ik ze prutsen met een rugzak die eigenlijk niet ontworpen was om te gebruiken als laptoptas. Daarnaast is de aktetas ook nog steeds een populaire tas voor heren om hun spullen in te vervoeren. Maar waarom geen heren schoudertassen? Een goede schoudertas maakt je leven op kantoor aanzienlijk eenvoudiger. Zo past je laptop er perfect in en al je documenten blijven netjes.

Speciale heren schoudertassen

Nu denk jij als man misschien: ja, ik ga toch niet met een schoudertas lopen voor dames. Dat hoeft ook helemaal niet! Tegenwoordig zijn er veel webshops die zeer stijlvolle heren schoudertassen verkopen. Deze tassen hebben een zakelijke of stoere uitstraling waardoor ze perfect zijn voor alle mannen. Wanneer je kijkt in het assortiment van bijvoorbeeld Marington, dan zie je ook dat de heren schoudertassen geïnspireerd zijn door de ouderwetse aktetassen. Het voornaamste verschil? Een schoudertas kun je makkelijk om je schouder gooien. Hierdoor ben je veel mobieler. Dat is wel zo prettig wanneer je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar werk gaat of elke dag de fiets pakt.

Alles kan – dus waarom jezelf moeilijk maken?

Tegenwoordig kan trouwens alles. Bijna niemand kijkt meer op van een man die over straat loopt met een stijlvolle heren schoudertas. Dus waarom zou je het jezelf moeilijker maken dan nodig? Het prutsen en rommelen met een rugtas wordt verleden tijd. Bovendien wil je echt geen andere tas meer wanneer je het gemak en de eenvoudig van heren schoudertassen hebt ontdekt. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog dé tas die jouw dagelijkse leven een stuk makkelijker maakt!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments