Wat zijn de voordelen van een tankpas?

0
211

Een tankpas is een betaalmiddel waarmee je kunt betalen voor je benzine of diesel. Het is een betaaloplossing voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een manier om hun brandstofkosten te beheersen en te verlagen. Een tankpas biedt een aantal voordelen, waaronder een lagere prijs per liter, lagere transactiekosten, vaste prijzen voor benzine, diesel of LPG, betalingen die kunnen worden gedaan in verschillende valuta's, een eenvoudig bestel- en betalingssysteem en geen aanbetaling of kredietcontrole nodig. We vertellen er meer over in dit artikel. 

We zetten de voordelen op een rij

Met een tankpas kun je op een gemakkelijke manier je brandstof kopen. Daarnaast heb je ook nog eens veel voordelen. Een tankpas geeft je bijvoorbeeld inzicht in je brandstofverbruik en je kunt er voordelig mee tanken. Met een tankpas kun je vaak voordeliger tanken dan met contant geld of je pinpas. Ook kun je met een tankpas vaak kortingen krijgen of voordelen uitwisselen met andere bedrijven. Daarnaast kun je met een tankpas je brandstofkosten inzien en beheren, wat je helpt bij het beheren van je budget.

Een tankpas is ook handig als je vaak onderweg bent. Je hebt geen contant geld meer nodig om te tanken en je kunt ook gemakkelijk betalen in een andere valuta. Hierdoor hoef je niet meer te wachten tot je buitenlandse reis afgelopen is voordat je terugkeert naar huis om je brandstof transacties te betalen. Kortom, een tankpas is een handig hulpmiddel dat je helpt bij het beheren van je brandstofkosten, je budget en je tijd. Het is een efficiënte en betaalbare manier om gemakkelijk je brandstof te kopen.

En wat als je een elektrische auto hebt?

Wanneer je een elektrische auto hebt, heb je geen tankpas nodig. Wel heb je bijvoorbeeld een laadpaal nodig waarmee je de auto op kunt laden. Met een laadpaal heb je een veilige en gemakkelijke manier om stroom op te slaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het gebruiken van verlengsnoeren of het verplaatsen van je auto. Laadpalen zijn gemakkelijk te installeren en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw elektrische auto. 

Met een laadpaal kun je profiteren van lagere elektriciteitskosten, omdat je je elektrische auto 's nachts kan opladen wanneer de prijs van stroom lager is. Bovendien biedt een installatie van een laadpaal een hogere hoeveelheid stroom, wat betekent dat je jouw elektrische auto sneller kunt opladen. Een laadpaal voor een elektrische auto is dus de perfecte oplossing als je je elektrische auto thuis wilt opladen.

Tankpas voor ZZP’ers

Als ZZP’er heb je vaak te maken met administratieve taken zoals het betalen van brandstof voor je auto. Een tankpas kan hierbij een grote hulp zijn. Met een tankpas kun je eenvoudig en veilig tanken bij verschillende tankstations. Je betaalt dan geen contant geld, maar gebruikt eenvoudig je tankpas. Een tankpas is ideaal voor ZZP’ers met een eigen auto. Je kunt hiermee namelijk bij verschillende tankstations in binnen- en buitenland tanken en het is veel gemakkelijker dan contant geld betalen. Je kunt een tankpas aanvragen bij verschillende aanbieders. De aanbieder bepaalt welke tankstations je kunt gebruiken. Dus, werk je als ZZP’er en wil je beter tanken? Bestel tankpas ZZP.