Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Welk sinterklaasgeschenk zou ik bestellen?

Met feestdagen is het leuk om voor je personeel een presentje te bestellen of iets leuks te doen. Maar wat is nou precies geschikt voor een kerstpakket? En wat voor uitje zou iedereen van je personeel leuk vinden? Dit zijn altijd hele lastige vragen! Daarom heb ik voor jullie in deze blog een aantal dingen op een rijtje gezet die specifiek voor Sinterklaas geschikt zijn om aan je personeel te geven. Simpel, maar altijd goed. Lees hieronder mijn tips! 

Tip 1: Lekkere lekkernijen 

Allereerst is een Sinterklaaspakket met lekkernijen altijd goed. Vaak zit in zo’n pakket voor ieder wat wils dus zelfs de moeilijke eters onder je collega’s zullen er blij mee zijn. En het is veel tactischer dan alcohol, omdat natuurlijk niet iedereen drinkt! Een pakket met sinterklaas letters en pepernoten is dus universeel en voor iedereen geschikt. Daarnaast ga ik zelf ook altijd wat grote chocoladeletters bestellen, zodat ik deze op kantoor kan leggen in stukjes op tafel en bij het koffiezetapparaat. Op die manier krijgen de werknemers naast een presentje ook nog een beetje feestelijke sfeer op de werkvloer. 

Tip 2: Vergeet de kindjes niet 

Natuurlijk is Sinterklaas een echt kinderfeest en daarom is het leuk als je ook aan de kinderen van je werkgevers denkt. Dit kan met iets heel simpels zoals een kleurboek (deze heb je overigens voor allerlei leeftijden en kan je ook uitkiezen op jongen/meisje) of een groter cadeau waarbij je je werknemers voor een bepaald budget iets laat uitkiezen. Persoonlijk vind ik het altijd leuker om zelf iets te kiezen voor de kinderen, zodat het voor de werknemers ook een verrassing is dat je aan hun kinderen hebt gedacht. Maar als je je werknemers iets laat kiezen zit je wel altijd goed. Dus die afweging moet je zelf maken! 

Tip 3: Een feest of borrel 

Tot slot kan een feest of borrel erg leuk zijn om te organiseren voor je werknemers (en eventueel hun kinderen). Waarom? Ten eerste omdat dit goed is voor de teamspirit tussen je werknemers. Daarnaast omdat het ook kan zorgen voor een versterking van de band tussen jou als baas/werkgever en je werknemers. En tot slot omdat eigenlijk bijna alle werknemers een sociaal evenement leuk vinden! Je kan dus niet fout zitten met een feest/borrel als presentje voor een feestdag. Helaas zit een borrel of feestje er met corona nu niet in, maar als alternatief zou je kunnen denken aan een borrelpakket bestellen en met z’n allen via Zoom te borrelen en een pubquiz te maken. Geloof mij; dit kan ook lachen, gieren, brullen zijn! 

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments