Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Sikkens verf kopen online

Wil jij gaan verven? Dan is Sikkens verf kopen een slimme keus. Sikkens verf houdt niet alleen goed door de jaren heen maar kan ook op veel ondergronden gebruikt worden. Wat is nou het voordeel van Sikkens wanneer je met verf in de weer gaat? En waar moet je op letten als je gaat verven? 

Verf voor een goed resultaat

Ga je een muur verven of een meubelstuk opknappen? Tegenwoordig heb je niet direct meer een schilder nodig om een mooi resultaat te krijgen. Je kan vaak prima zelf aan de slag. Zeker wanneer je met twee rechterhanden geboren bent. Niet iedereen heeft hetzelfde talent maar met de juiste producten kun je zeker als beginner ook al een mooi schilderwerk neerzetten. Maar hoe krijg je dit resultaat en waar moet je als beginnende schilder op letten?

Voorbereiding is het halve werk

Ga je aan de slag met opknappen van een huis, boot of meubelstuk? Zorg er dan voor dat je je goed voorbereid. Je zorgt dat je alle producten in huis hebt en dat je producten kiest van goede kwaliteit. Bij verven zit de meeste tijd in zorgen dat alle spullen klaarliggen, een paar potten verf, schuurpapier, een goeie kwast en wat tape om af te plakken. Dus zorg ervoor dat je niet middenin jouw project wordt vertraagd wanneer je er halverwege achterkomt dat er geen schuurpapier is. Het is altijd beter om iets te veel verf te hebben dan te weinig. Maar niet alle verf is even goed.

Verven zonder de kwaliteit van Sikkens: een eindeloos proces

De meeste schilders, beginnend en ervaren, hebben dit wel eens meegemaakt. Een jaar geleden geschuurd, geverfd, alles weer netjes glad geschuurd en geduldig die tweede laag geverfd. Maar de verf is plotseling gaan verkleuren en begint zelfs los te laten, was het niet na één jaar dan is het wel na vijf jaar. Moeten we nu telkens weer opnieuw schuren en verven? Alle oppervlakken binnen en buiten het huis? Zo blijf je bezig en dat kan natuurlijk echt niet, daarom is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Sikkens verf. Zo kun je op je ouwe dag nog steeds kijken naar die muur die je toen had geverfd, wat ziet die er nog goed uit! Nu je weet hoe makkelijk het is met voorbereiding en kwaliteit als wind in de rug is het makkelijker om het roer in eigen handen te nemen.

Er is een kleur voor elke tijd en elke plek

Zolang jouw favoriete kleur onveranderd blijft kun je blijven genieten van je meubel, boot of kamer. Wanneer je toch liever een andere kleur wil is dat zo opgelost. Gewoon terug naar de website en bestellen maar, een nieuwe kwast, een paar potjes Sikkens verf en voor je het weet is het gedaan en haal je de oude kranten met hun nieuwe verf spetters weer van de vloer. Leven in de kleuren die jij kiest is nog nooit zo moeiteloos geweest.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments