Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Wespen bestrijden in het wespenseizoen

Ieder kind in Nederland is waarschijnlijk bang voor wespen, of in ieder geval een vliegend insect dat kan steken. Ook ik als kind was altijd bang voor wespen. Ik vind het nog steeds eng als een wesp te dicht in de buurt komt, maar ondertussen raak ik niet meer in paniek. Een wesp steekt namelijk wanneer hij zich bedreigd voelt. In alle eerlijkheid is een slaande beweging maken ook best bedreigend tegenover de wesp. Vroeger op vakantie was ik altijd bang voor een wesp in mijn tent, maar rond het zwembad waren ze veruit het ergste. Wespen houden namelijk van zoetwater. Het liefst zoeken ze naar een klein plasje water en op mensen zitten heel vaak van die mooi grote druppels als ze uit het water komen. Nu zelfs als volwassene wordt ik nog gek als een wesp op mij land. Ik sla ze meteen weg, en door deze slaande beweging worden ze juist agressief en steken ze. Laatst ontdekte wij een wespen nest bij ons op het balkon. Ik durfde het echt niet aan om deze zelf weg te halen, dus daarom belde ik wespenbestrijding Zwolle.

 

Niet zelf bestrijden

Wespenbestrijding Zwolle zei meteen dat het goed was om ze te bellen. Wespen bestrijden kan namelijk erg lastig, maar ook risicovol zijn. Bedenk je maar wat jij zou doen als opeens een man voor je huis parkeert en je huis langzaam begint te vernielen, iedereen wordt dan agressief. Het was wel nodig om de wespen te bestrijden vertelde wespenbestrijding Zwolle. Als het nest in de natuur zit en niemand last valt hoef je niks te doen. Je kan dan gewoon de natuur zijn gang laten gaan. Maar als ze in en rond een woning zitten kunnen ze erg vervelend zijn en moeten ze worden verwijderd. Een bureau inschakelen dat wespen kan bestrijden is effectief en goedkoop. Zij hebben de juiste benodigdheden om de wespen te bestrijden.

 

Het verwijderen

Kort gezegd zal een wespen bestrijder de wespen wegpesten uit hun huis. Ze spuiten het nest vol met een soort van talkpoeder. Dit wordt aan het begin van het nest gespoten waarna de wespen het zelf verder mee naar binnen nemen. Wanneer dit bij de koningin komt, en ze sterf, zal vervolgens het hele nest sterven. Nu kan het nest goed rustig worden weggehaald. Wespenbestrijding Zwolle verzekerde mij dat ze ook niet snel terug zullen komen. Ze houden niet van een tweedehands huis. Dus je bent dan voorgoed af van deze vervelende beestjes.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Huis ontruimen van de woning van een overleden persoon

Wanneer een geliefd persoon is overleden moet zijn of haar huis ontruimd worden zodat de...

Zet aaltjes tegen emelten in. Daar knapt je gazon...

Vertoont je gazon ineens gele, bruine of zelfs kale plekken? Dan is de kans...

Muizen? Probeer deze tips!

Een van de eerste stappen bij het voorkomen van een muizenplaag is het opsporen...

Categorieën

Comments