Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

2 tips om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachine

Als je een website hebt dan is het wel zo fijn als mensen ook op deze website weten te komen. Je maakt immers een website zodat jij andere mensen iets kunt laten zien. Als mensen informatie opzoeken over iets dan krijg je uit een zoekmachine verschillende opties, maar de verschillende opties zijn gerangschikt. Wat iedereen wilt is om bovenaan de pagina te verschijnen als mensen iets opzoeken. Veel mensen weten niet hoe dit alleen in zijn werking gaat en wat ze moeten doen om bovenaan de zoekmachines resultaten te komen. Om deze reden hebben wij twee belangrijke tips om hoog in de resultaten van de zoekmachine te komen. 

1. Plaats regelmatig nieuwe content

Als eerst is het heel belangrijk om vaak nieuwe content te blijven plaatsen. Of je nou blogs plaatst of je laat nieuwe afbeeldingen ziet het maakt niet uit. Het gaat er echt om dat jouw website veel pagina’s heeft. Het is namelijk heel erg simpel hoe meer je publiceert hoe groter de kans is dat een zoekmachine als Google jou vindt. Je moet wel goede content leveren anders heb je er nog steeds helemaal niks aan. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit, maar veel teksten van goede kwaliteit is natuurlijk beter dan weinig teksten van goede kwaliteit. Blijf dus bezig met de website, omdat deze nooit af is. Bij het aanpassen of onderhouden van de website is het altijd slim om experts in te schakelen en om meerdere meningen te krijgen. Als jij iets een heel goed idee vindt betekent niet meteen dat jouw doelgroep daar hetzelfde over denkt. Kortom communiceer met jouw doelgroep en ga voor kwaliteit. Blijf nadenken over nieuwe content en denk outside of the box. 

2. Creëer backlinks 

Een andere en hele belangrijke manier om hoger zichtbaar te worden in de resultaten van een zoekmachine is door backlinks te creëren. Seo backlinks zijn als het ware aanbevelingen naar jouw website. Het goed creëren hiervan is niet gemakkelijk en daarom is het zwaar aan te raden om hiervoor een seo bureau in te schakelen. Een seo bureau gaat dan aan de slag om backlinks te maken in bijvoorbeeld de vorm van een blog op een externe website. Door de seo backlinks denkt de zoekmachine dat jouw website door andere mensen wordt aangeraden en hierdoor is de kans groter dat je hoog in de resultaten van de zoekmachine komt. Ga hier dus zeker mee aan de slag en wie weet heb jij binnenkort ineens veel meer mensen die jouw website bezoeken.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments