Ik werk het liefst met Blaklader

0
1433
blaklader

Als je werkzaam ben in de bouw dan zul je net zoals ik beamen dat goede werkkleding essentieel is. Deze kleding wordt behoorlijk intensief belast en daarnaast helpt het je om efficiënter je werk te kunnen doen. De professionals in de bouw zie je daarom niet snel op zoek gaan naar de koopjes. Bij werkkleding geldt zeker het gezegde “goedkoop is duurkoop”. Investeren in kwaliteit en functionaliteit loont doordat je kleding aanzienlijk langer meegaat en het werken gemakkelijker wordt. Een werk die aan deze eisen zeker voldoet is Blaklader. Een van oorsprong zweeds merk die een duidelijke focus heeft op de functionaliteit en kwaliteit van werkkleding. In dit blog vertellen we je daarom graag meer over het merk blaklader.

Wat heeft Blaklader in het assortiment?

Blaklader heeft een behoorlijk ruim assortiment als het gaat om werkkleding. Voor de meeste disciplines hebben ze geschikte werkkleding. Een populair item is de werkbroek. Dit is wat betreft functionaliteit en kwaliteit ook gelijk het meest essentiële werkkleding stuk. De broek wordt namelijk het meest gebruikt om gereedschap mee te kunnen nemen en daarnaast wordt deze het meest belast doordat veel mensen in de bouw op hun knieën werken. Blaklader besteedt veel tijd en aandacht aan innovatie op het gebied van functionaliteit maar zeker ook op het gebied van kwaliteit. Zo zit in de werkbroek van Blaklader de dubbele stiknaad verwerkt. Op deze innovatie rust nu een patent van Blaklader en zij zijn dus de enige die dit leveren. Op de punten op de broek die zwaar belast worden zit dit verwerkt waardoor de levensduur van de broek vaak aanzienlijk langer is. Eén van de functionaliteiten van de werkbroek die ze aanbieden is bijvoorbeeld de hamerlus. Hiermee kan een timmerman makkelijk zijn hamer meenemen. Op zich niet heel spannend dat hebben meerdere merken, maar dit merk was wel één van de eersten die de broek voor linkshandigen had. Deze hamerlus zit dan aan de andere kant zodat een linkshandigen de hamer makkelijker kan pakken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast goede kleding heeft dit merk ook veel aandacht voor hun medewerkers maar zeker ook voor het milieu. Zo voldoen hun arbeidsomstandigheden aan alle certificeringen die er op dit vlak zijn. Zo weet je dat aan de kleding die je van hun draagt medewerkers gewerkt hebben die onder goede omstandigheden tegen eerlijke prijzen hun werk doen. Daarnaast doen ze veel aan duurzaamheid door onder ander veel gebruik te maken van gerecyclede materialen.