Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Ik werk het liefst met Blaklader

Als je werkzaam ben in de bouw dan zul je net zoals ik beamen dat goede werkkleding essentieel is. Deze kleding wordt behoorlijk intensief belast en daarnaast helpt het je om efficiënter je werk te kunnen doen. De professionals in de bouw zie je daarom niet snel op zoek gaan naar de koopjes. Bij werkkleding geldt zeker het gezegde “goedkoop is duurkoop”. Investeren in kwaliteit en functionaliteit loont doordat je kleding aanzienlijk langer meegaat en het werken gemakkelijker wordt. Een werk die aan deze eisen zeker voldoet is Blaklader. Een van oorsprong zweeds merk die een duidelijke focus heeft op de functionaliteit en kwaliteit van werkkleding. In dit blog vertellen we je daarom graag meer over het merk blaklader.

Wat heeft Blaklader in het assortiment?

Blaklader heeft een behoorlijk ruim assortiment als het gaat om werkkleding. Voor de meeste disciplines hebben ze geschikte werkkleding. Een populair item is de werkbroek. Dit is wat betreft functionaliteit en kwaliteit ook gelijk het meest essentiële werkkleding stuk. De broek wordt namelijk het meest gebruikt om gereedschap mee te kunnen nemen en daarnaast wordt deze het meest belast doordat veel mensen in de bouw op hun knieën werken. Blaklader besteedt veel tijd en aandacht aan innovatie op het gebied van functionaliteit maar zeker ook op het gebied van kwaliteit. Zo zit in de werkbroek van Blaklader de dubbele stiknaad verwerkt. Op deze innovatie rust nu een patent van Blaklader en zij zijn dus de enige die dit leveren. Op de punten op de broek die zwaar belast worden zit dit verwerkt waardoor de levensduur van de broek vaak aanzienlijk langer is. Eén van de functionaliteiten van de werkbroek die ze aanbieden is bijvoorbeeld de hamerlus. Hiermee kan een timmerman makkelijk zijn hamer meenemen. Op zich niet heel spannend dat hebben meerdere merken, maar dit merk was wel één van de eersten die de broek voor linkshandigen had. Deze hamerlus zit dan aan de andere kant zodat een linkshandigen de hamer makkelijker kan pakken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast goede kleding heeft dit merk ook veel aandacht voor hun medewerkers maar zeker ook voor het milieu. Zo voldoen hun arbeidsomstandigheden aan alle certificeringen die er op dit vlak zijn. Zo weet je dat aan de kleding die je van hun draagt medewerkers gewerkt hebben die onder goede omstandigheden tegen eerlijke prijzen hun werk doen. Daarnaast doen ze veel aan duurzaamheid door onder ander veel gebruik te maken van gerecyclede materialen.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Zonder financiële moeite een eerste starterswoning

Momenteel is de woningmarkt ontzettend krap in Nederland, en de verwachting is dat dat...

Waar moet je opletten bij het kopen van een...

Op zoek naar een dames stadfiets? Dat kan soms lastiger zijn dan verwacht. Waar...

Waar moet je opletten bij het kopen van een...

Op zoek naar een dames stadfiets? Dat kan soms lastiger zijn dan verwacht. Waar...

DNA test vaderschap: ken je afkomst

Ik ben geïnteresseerd in heel veel dingen. Daarom ben ik ook dit blog begonnen....

Een autoverzekering die bij jou past

Het uitzoeken van een auto is voor velen een leuk proces. Rondkijken bij autodealers...

De items die ik heb aangeschaft voor de zomer!

De meeste zomers vergeet ik de meest essentiële items aan te schaffen. Ik heb...

Categorieën

Comments