Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Ik organiseerde een nieuwjaarsborrel!

Eens in de zoveel tijd organiseer ik eens een feestje. Niet omdat ik jarig ben of omdat ik geslaagd ben, maar gewoon omdat ik het heerlijk vind om al mijn vrienden bij elkaar te hebben. Het is namelijk geen geheim dat het ontzettend lastig is om mijn hele vriendengroep bij elkaar te krijgen, iedereen heeft altijd wel een andere afspraak. Maar wonderbaarlijk genoeg lukt het ze altijd om een avond vrij te maken als ik beloof dat ik de heleboel organiseer. Want ook zij weten dat een feestje bij mij thuis een gezellige avond belooft. En dit is natuurlijk nog beter als ze er zelfs niks voor hoeven te doen!

Voorbereiding

Feestjes organiseren vind ik al leuk sinds ik jong ben en barst altijd van de ideeën. Ook deze keer had ik het weer heel duidelijk voor ogen. Omdat ik de hele vakantie weg was geweest wilde ik een nieuwjaarsborrel organiseren. Na de vakantie begon het werk- en studieleven namelijk weer en met sommige vrienden was het al gelijk vreselijk lastig om wat af te spreken. Nog een extra reden dus om dit te organiseren: zodat iedereen elkaar in ieder geval nog even kan spreken na de vakantie. Ook over het thema had ik zeker geen twijfels. Het moest, net als de kerst en oudjaar, een chic feestje worden. Het thema werd dus ‘Smokings & Dresses’.

Het leukste deel

Het leukste deel van iets organiseren vind ik zonder twijfel de aankleding. Als de versiering en inrichting van het huis er tiptop uit ziet, dan is voor mij het feestje al bijna geslaagd. Dus na vele bezoeken aan de Action, Hema, Makro etc. kwam ik vermoeid thuis. Vermoeid, maar wel geslaagd! Ik had veel mooie zilveren en gouden versiering gekocht, champagneglazen en een aantal analoge cameraatjes. Nu moest ik alleen nog alles ophangen en mijn meubels verplaatsen, en dan kon het feest beginnen…

Het feest kan beginnen

Toen het feest begon was ik zoals altijd een beetje zenuwachtig. Ik weet ook niet waarom, maar op de een of andere manier heb ik dat als ik ergens heel veel zin in heb. En natuurlijk is het ook wel spannend of mensen het naar hun zin zullen hebben, maar dit komt meestal wel goed. Daar stond ik dan, awkward in het leeggemaakte huis tot iedereen zou arriveren. Maar al snel genoeg druppelde de eerste mensen binnen. De vrouwen prachtig in jurken en de mannen chic in smokings. Ik was zó opgelucht dat ze naar het thema geluisterd hadden. De muziek stond aan en na een paar glaasjes champagne begon iedereen te dansen. Het was zo fijn om te zien dat mijn hele vriendengroep weer bij elkaar was; kletsend, dansend en zelfs knuffelend met elkaar. En tja, het feestje ging door en door tot in de late uurtjes. De details van het verdere feestje kan ik jullie helaas ook niet meer vertellen. Het enige wat ik nog met jullie kan delen is dat de champagne aan het einde op was!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments