Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Met veel apparaten op glasvezel internet

Ongemerkt maken we in Nederland steeds meer gebruik van internet. Kijk maar eens naar een gemiddeld huishouden. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een eigen smartphone en is er minstens één tablet en computer of laptop aanwezig. Ook zijn er bijna geen televisies meer te vinden zonder internetverbinding. Daarnaast komen er steeds meer apparaten met technische snufjes op de markt, zoals de zogenaamde slimme thermostaat en een bewakingscamera waarmee je live op je smartphone de beelden kan bekijken. Al deze apparaten hebben als overeenkomst dat ze met behulp van internet kunnen werken. Het is dus niet zo gek dat steeds vaker gekozen wordt voor super snel en betrouwbaar glasvezel internet.

Steeds meer apparaten met internetverbinding

Jaren geleden hadden we niet kunnen voorzien dat we tegenwoordig zo veel gebruik maken van internet. Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat er in huis één computer of laptop was met internetverbinding en dat je met je mobiele telefoon alleen maar kon bellen en sms’en. Maar nu, ongeveer 10 jaar later, kiezen steeds meer mensen voor glasvezel internet. Zeker de laatste paar jaar functioneren steeds meer apparaten dankzij internet. Dit heeft tot gevolg dat op de internetverbinding steeds meer apparaten aangesloten zijn. Met glasvezel internet heb je betrouwbaar en snel internet.

Glasvezel internet versus gewoon internet

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen glasvezel internet en gewoon internet? Tegenwoordig bieden beide opties een veilige en betrouwbare online verbinding. Dit is natuurlijk erg belangrijk. Het grote verschil zit in de snelheid van het internet. Glasvezel internet is de allersnelste vorm van internet. Als je hier gebruik van maakt laden webpagina’s razendsnel en zijn buffer problemen als je films streamt definitief verleden tijd. Ook het up- en downloaden van foto’s en films gaat super snel. Zeker nu steeds meer apparaten draaien op een internetverbinding is glasvezel internet een hele goede keuze.

Zorgeloos op internet

Zoals al eerder opgemerkt krijgen we steeds meer apparaten in huis die dankzij internet functioneren. Het nadeel van regulier internet is dat de verbinding trager wordt naarmate er meer apparaten op aangesloten zijn. Met glasvezel internet heb je dit probleem niet en het fijne hiervan is dat iedereen in huis zorgeloos kan genieten van internet. Niemand raakt meer gefrustreerd van de online verbinding die halverwege een serie hapert of van het eindeloos wachten tijdens het uploaden van foto’s. Niet zo gek dus dat glasvezel internet steeds populairder wordt.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Categorieën

Comments