Cateraar Amsterdam: voor een bijzonder feest

0
1238
cateraar Amsterdam

Laatst was mij gevraagd een bijzonder feest te organiseren. We zouden dat doen voor medewerkers van ons hele bedrijf dat locaties heeft verspreid over Nederland. Omdat we het afgelopen jaar enorm succesvol zijn geweest, wilde de directie alle medewerkers belonen. Geweldig natuurlijk! Ik had de eer om alles te regelen. Een enorme klus. Maar ik vond het echt heel erg leuk om te doen. Als locatie kozen we Amsterdam. Dat was bijna een vanzelfsprekendheid. Onze hoofdstad is centraal gelegen en goed bereikbaar. Bovendien spreekt de stad tot de verbeelding. En je kunt er heel veel leuke zalen huren. Toen moesten we nog opzoek naar een cateraar Amsterdam. Eentje die heerlijke hapjes kon bezorgen. Nou, een cateraar Amsterdam hadden we ook zo.

Cateraar Amsterdam: smullen maar

Eigenlijk is het verbazingwekkend wat er allemaal mogelijk is op het gebied van catering. Van borrelhapjes tot complete maaltijden. En dat is niet meer die goedkope prut die je vroeger op dit soort feesten kreeg voorgeschoteld. Nee, ook met catering is het tegenwoordig goed dineren. Of lunchen. Of wat je ook maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik koos voor het feest een diner en borrelhapjes en ik had een ruime keus aan allerlei gerechten. Het ene zag er nog lekkerder uit dan het andere. De cateraar Amsterdam hielp ons echt en dacht met ons mee. Zo konden we ons grote feest tot een succes maken. Alles werd keurig bezorgd en in het echt bleken de gerechten nog lekkerder eruit te zien dan op de foto’s. Om het over de smaak maar niet te hebben. Wat voelden we ons verwend.

Het feest kan beginnen

Ondanks dat de organisatie voor een groot deel op mij terecht kwam, kreeg ik op de avond zelf alle gelegenheid om van het feest te genieten. Niet alleen heb ik de dansvloer regelmatig vereerd met mijn aanwezigheid, ook aan het buffet was ik vaak te vinden. Normaal gesproken ben ik geen grote eter, maar o, wat was dit eten lekker. En het bijzondere was dat dit voor ons werd gedaan. Als dank voor ons harde werken. Het voelde echt alsof we hee speciaal waren voor onze werkgever. Onnodig te zeggen dat het feest een groot succes was. Dankzij de cateraar Amsterdam en alle moeite die hij voor ons deed. We hebben genoten van al het lekkers. Ik weet wel waar ik een volgend feest weer ga vieren: Amsterdam here I come!