Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Cateraar Amsterdam: voor een bijzonder feest

Laatst was mij gevraagd een bijzonder feest te organiseren. We zouden dat doen voor medewerkers van ons hele bedrijf dat locaties heeft verspreid over Nederland. Omdat we het afgelopen jaar enorm succesvol zijn geweest, wilde de directie alle medewerkers belonen. Geweldig natuurlijk! Ik had de eer om alles te regelen. Een enorme klus. Maar ik vond het echt heel erg leuk om te doen. Als locatie kozen we Amsterdam. Dat was bijna een vanzelfsprekendheid. Onze hoofdstad is centraal gelegen en goed bereikbaar. Bovendien spreekt de stad tot de verbeelding. En je kunt er heel veel leuke zalen huren. Toen moesten we nog opzoek naar een cateraar Amsterdam. Eentje die heerlijke hapjes kon bezorgen. Nou, een cateraar Amsterdam hadden we ook zo.

Cateraar Amsterdam: smullen maar

Eigenlijk is het verbazingwekkend wat er allemaal mogelijk is op het gebied van catering. Van borrelhapjes tot complete maaltijden. En dat is niet meer die goedkope prut die je vroeger op dit soort feesten kreeg voorgeschoteld. Nee, ook met catering is het tegenwoordig goed dineren. Of lunchen. Of wat je ook maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik koos voor het feest een diner en borrelhapjes en ik had een ruime keus aan allerlei gerechten. Het ene zag er nog lekkerder uit dan het andere. De cateraar Amsterdam hielp ons echt en dacht met ons mee. Zo konden we ons grote feest tot een succes maken. Alles werd keurig bezorgd en in het echt bleken de gerechten nog lekkerder eruit te zien dan op de foto’s. Om het over de smaak maar niet te hebben. Wat voelden we ons verwend.

Het feest kan beginnen

Ondanks dat de organisatie voor een groot deel op mij terecht kwam, kreeg ik op de avond zelf alle gelegenheid om van het feest te genieten. Niet alleen heb ik de dansvloer regelmatig vereerd met mijn aanwezigheid, ook aan het buffet was ik vaak te vinden. Normaal gesproken ben ik geen grote eter, maar o, wat was dit eten lekker. En het bijzondere was dat dit voor ons werd gedaan. Als dank voor ons harde werken. Het voelde echt alsof we hee speciaal waren voor onze werkgever. Onnodig te zeggen dat het feest een groot succes was. Dankzij de cateraar Amsterdam en alle moeite die hij voor ons deed. We hebben genoten van al het lekkers. Ik weet wel waar ik een volgend feest weer ga vieren: Amsterdam here I come!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments