Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Ideeën voor futuristische feestjes

Het weer wordt weer warmer en het is alleen om die reden al tijd voor een feestje. Daarnaast is het bijna weekend zo, nog een reden. En misschien heb je nog een andere reden om de slingers op te hangen, maar hoe pak je het organiseren van een feestje nu precies aan? Wil je iets hips dan kun je bijvoorbeeld een silent disco huren. Of ben je juist op zoek naar nostalgie en wil je een platenspeler om muziek op af te spelen? Wat zijn je wensen en wat kan wel en wat kan niet? In deze blog vertel ik je een paar goede ideeën die kunnen helpen bij het organiseren van deze knalfuif.

Silent disco huren

Een nieuw fenomeen op het gebied van feestjes is de silent disco. Een silent disco klinkt misschien heel saai. Ik bedoel, hoe kun je nou een stil feestje geven? Maar het kan echt. Met een silent disco draagt iedereen een koptelefoon. Al deze koptelefoons zijn als het ware verbonden. Ze spelen namelijk dezelfde muziek op hetzelfde moment af. Iedereen hoort dus hetzelfde en kan met elkaar op hetzelfde nummer dansen zonder het lawaai van harde muziek. Iedereen kan voor zich ook zijn of haar volume zachter zetten naar eigen wensen. Je hoeft dus op deze manier helemaal geen rekening te houden met geluidsoverlast voor de buren. Behalve het kletsen en lachen van mensen is het namelijk zoals de naam silent disco al zegt, stil.

Thema feestje

Denk er ook eens aan om een thema te kiezen voor jouw feest. Dit klinkt misschien wat kinderachtig maar het maakt het plannen voor jouw feestje makkelijker aangezien het opties in en uitsluit. Daarnaast kan een themafeest in combinatie met verkleedkleren voor enorme hilariteit zorgen. Een themafeest is ook een goede reden om een feest op locatie te geven. Locaties die zich hiervoor lenen, hebben ook vaak vergunningen om feesten tot laat door te laten gaan en bijvoorbeeld een bar te openen en alcohol te schenken.

Location is key

Nu kan je een themafeestje natuurlijk verbinden aan een locatie maar het kan ook andersom. Bijvoorbeeld als je kiest voor een zwembadfeest dan staat de locatie voorop. Op deze manier bepaalt de locatie meteen wat voor soort feest het wordt, casual of chique. Ook bepaalt het op deze manier de dresscode, en het eten wat geserveerd wordt. Het is namelijk, zeker in combinatie met een zwembadfeest, leuk om te kiezen voor bijvoorbeeld een tropisch thema.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments