Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

De avonturen van een slotenmaker

Ojee, jezelf buiten gesloten? Gelukkig kan een lokale Slotenmaker Nederland je al binnen dertig minuten uit de brand helpen.

Een slotenmaker bel je altijd als je in een benauwende situatie zit. Dus als slotenmaker maak je heel wat mee. Ik heb eens opgezocht, en kwam de volgende smakelijke verhalen tegen!

Afzetterij

“Toen mijn zaak nog 24/7 geopend was, kreeg ik om 1 uur ’s nachts een belletje van een vrouw die haar auto niet open kreeg. Toen ik aankwam zei ik tegen de vrouw dat het openen van haar auto veertig euro zou kosten. Ze stemde in, dus ik opende de auto. De vrouw was blij, maar toen ik vroeg naar de betaling zei ze ‘Je hebt mijn deur al geopend, waarom zou ik je nu nog betalen?’. Maar wat de vrouw even was vergeten, was dat ik de sleutels nog vast had. Ik deed het slot op de deur, gooide de sleutels in de auto en deed de deur dicht. ‘Oke, fijne avond.’ Ze riep mij na, dat ze wel zou betalen. ‘Oke, dat is dan tachtig euro.’ Ze keek me verward aan en vroeg: ‘Net was het nog veertig euro!’ ‘Ja, veertig voor de eerste keer, en veertig voor de tweede.’"

Koppelstuk

“Ik werd gebeld door een vriend van mij die een huisfeestje gaf. Hij vertelde dat ze met wat handboeien aan het rommelen waren, maar de sleutel waren verloren. Of ik wilde helpen. Toen ik aankwam zag ik mijn vriend aan een meisje vastzitten. Nadat ik ze een paar minuten heb uitgelachen heb ik ze toch bevrijd. Maar zodra hij uit de boeien was, pakte hij mijn polsen en klikte mij vast aan het meisje. Ik snapte er niets van, maar wat bleek? Dit was zijn manier om mij aan dit meisje te koppelen. Het was een leuke avond.”

Een ongemakkelijke verrassing

“Op een zaterdag komt er een jongen in mijn winkel lopen die vraagt of ik sleutels verkoop voor handboeien. En zo ja, of hij er een mocht kopen. Natuurlijk, had ik hem geantwoord, en ik had hem een sleutel verkocht. Een paar uur later kwam hij terug en vertelde me dat de sleutel niet werkte en dat hij zijn geld terug wilde. Ik had hier geen probleem mee, dus ik nam de sleutel weer terug op in het assortiment en gaf hem zijn geld terug. Toen vroeg hij of ik ook setjes verkocht om handboeien open te breken. Een dubieuze vraag, vond ik zelf, dus ik vroeg of het iets te maken had met de politie. Ik had er niet veel verder naast kunnen zitten. De beste man bleek de vorige nacht een stripper te hebben gehuurd, wiens handen en benen vast zaten met handboeien, poedeltje naakt. Dat was de meest ongemakkelijke opdracht die ik ooit heb gehad.”  

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Kies je voor zonnedakpannen of zonnepanelen?

Misschien overweeg je om zonnedakpannen te nemen en ben je je hierover aan het...

Tijdelijke kapitaalinjectie: de zakelijke lening

Het kan voorkomen dat je als zelfstandige ondernemer wat extra geld nodig hebt. Er...

Zo kun jij beleggen in een aandeel van Apple

Ben je benieuwd naar de wereld van beleggingen? En wil je de markt instappen...

Review: Samsung A51 & A71

Geweldige camera, geweldig scherm, geweldige batterij voor de hele dag. Deze slogan zou je...

Opties voor starters op de woningmarkt

De problematiek op de huizenmarkt voor starters is een thema dat al jaren lang...

Een zonwering in je tuin, er zijn zo veel...

Misschien heb je helemaal geen zonwering in huis of ben je juist op zoek...

Categorieën

Comments