Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

De avonturen van een slotenmaker

Ojee, jezelf buiten gesloten? Gelukkig kan een lokale Slotenmaker Nederland je al binnen dertig minuten uit de brand helpen.

Een slotenmaker bel je altijd als je in een benauwende situatie zit. Dus als slotenmaker maak je heel wat mee. Ik heb eens opgezocht, en kwam de volgende smakelijke verhalen tegen!

Afzetterij

“Toen mijn zaak nog 24/7 geopend was, kreeg ik om 1 uur ’s nachts een belletje van een vrouw die haar auto niet open kreeg. Toen ik aankwam zei ik tegen de vrouw dat het openen van haar auto veertig euro zou kosten. Ze stemde in, dus ik opende de auto. De vrouw was blij, maar toen ik vroeg naar de betaling zei ze ‘Je hebt mijn deur al geopend, waarom zou ik je nu nog betalen?’. Maar wat de vrouw even was vergeten, was dat ik de sleutels nog vast had. Ik deed het slot op de deur, gooide de sleutels in de auto en deed de deur dicht. ‘Oke, fijne avond.’ Ze riep mij na, dat ze wel zou betalen. ‘Oke, dat is dan tachtig euro.’ Ze keek me verward aan en vroeg: ‘Net was het nog veertig euro!’ ‘Ja, veertig voor de eerste keer, en veertig voor de tweede.’"

Koppelstuk

“Ik werd gebeld door een vriend van mij die een huisfeestje gaf. Hij vertelde dat ze met wat handboeien aan het rommelen waren, maar de sleutel waren verloren. Of ik wilde helpen. Toen ik aankwam zag ik mijn vriend aan een meisje vastzitten. Nadat ik ze een paar minuten heb uitgelachen heb ik ze toch bevrijd. Maar zodra hij uit de boeien was, pakte hij mijn polsen en klikte mij vast aan het meisje. Ik snapte er niets van, maar wat bleek? Dit was zijn manier om mij aan dit meisje te koppelen. Het was een leuke avond.”

Een ongemakkelijke verrassing

“Op een zaterdag komt er een jongen in mijn winkel lopen die vraagt of ik sleutels verkoop voor handboeien. En zo ja, of hij er een mocht kopen. Natuurlijk, had ik hem geantwoord, en ik had hem een sleutel verkocht. Een paar uur later kwam hij terug en vertelde me dat de sleutel niet werkte en dat hij zijn geld terug wilde. Ik had hier geen probleem mee, dus ik nam de sleutel weer terug op in het assortiment en gaf hem zijn geld terug. Toen vroeg hij of ik ook setjes verkocht om handboeien open te breken. Een dubieuze vraag, vond ik zelf, dus ik vroeg of het iets te maken had met de politie. Ik had er niet veel verder naast kunnen zitten. De beste man bleek de vorige nacht een stripper te hebben gehuurd, wiens handen en benen vast zaten met handboeien, poedeltje naakt. Dat was de meest ongemakkelijke opdracht die ik ooit heb gehad.”  

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Categorieën

Comments