Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Je tuin, balkon of stijger lente en zomer klaar maken!

Het voorjaar is er al over een aantal maanden. Het is slim om nu al te kijken naar de aankleding van jouw buitengelegenheid. In deze blog geven we je graag de een aantal tips hoe jij van elke buitengelegenheid een feestje kan maken. Uiteindelijk wil je natuurlijk zoveel mogelijk kunnen genieten van de zon tijdens de lente en de zomer.

Begin met een heerlijk zithoek

Stel je het is voor: de zon schijnt, het is warm, lekker koud drankje in je hand, boek erbij. Het enige wat je dan wil, is ook lekker kunnen zitten in je eigen tuin. Zo kan je bijvoorbeeld een lekker zithoek maken door een bankje aan te schaffen of zelf te maken. Je kan het ook een beetje luxer aanpakken en een stijlvolle regisseursstoel van Kleurmeester. Uiteindelijk is een zithoek het meest belangrijk in je eigen tuin, balkon of stijger. Wanneer je niet kan zitten ben je snel weer uitgekeken, want je boek staand lezen ben je snel klaar meer.

Accessoires, planten en bloemen

Om een beetje kleur te krijgen is het natuurlijk leuk om een aantal planten en bloemen neer te zetten. Afhankelijk van de grootte van je buitengelegenheid kan je volledig uitpakken met leuke planten en bloemen die helemaal in jouw stijl passen. Op een balkon kan je natuurlijk ook gebruik maken van hangplanten, zowel over de rand van het balkon als haken in het plafond (als je bovenburen hebt natuurlijk). Naast planten en bloemen is het ook leuk om een aantal accessoires neer te gebruiken. Denk aan buitenverlichting. Buitenverlichting kan voor veel sfeer zorgen tijdens de late zomeravonden. Buitenverlichting kan je zowel in een grote tuin als op een klein balkon gebruiken. Er zijn hierin eindeloos veel opties, denk aan verlichting in de grond, spotjes, of een sliert aan lichtjes over je balkon.

DIY ideeën

Naast dat je verschillende spullen kan aanschaffen voor je tuin, balkon of stijger, kan je ook erg leuke spulletjes/accessorices zelf maken. DIY (do it yourself) wordt dit ook wel genoemd. Denk bijvoorbeeld aan een eigen rek waar je allerlei dingen aan kan hangen. Dit kan je bijvoorbeeld gemakkelijk van hout maken. Daarnaast kan je gemakkelijk zelf ook accessoires maken om op te hangen, denk bijvoorbeeld aan een ‘macrame wandhanger’ dit geeft een strandgevoel in je tuin. Zo kan je eindeloos zelf dingen uitproberen. Je kan bijvoorbeeld een volgelhuisje maken met allerlei uitbreidingen. Zorg ervoor dat je deze spullen goed ophangt en windbestendig zijn. 

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Hoe ga je om met een traumatische ervaring?

Een traumatische ervaring kan een grote impact hebben op je dagelijkse leven. Het duurt...

Visum weetjes als je naar Suriname reist

Door de pandemie is het voor reizigers af te raden om verre reizen te...

Meer smaak met restaurantwijnen

De feestdagen komen er binnenkort weer aan, je wilt dan natuurlijk een lekker wijntje...

Meer plezier in bed: dit kan je doen

Een lange relatie kan als gevolg hebben dat de slaapkamer een steeds minder spannendere...

Een Parajumpers jas kopen

Wil je een jas kopen van een bekend merk? Dan kun je overwegen om...

Wat zijn ontwikkel assessments en wat zijn selectie assessments?

Als je voor het eerst een assessment moet gaan doen zal je je afvragen...

Categorieën

Comments