Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

De items die ik heb aangeschaft voor de zomer!

De meeste zomers vergeet ik de meest essentiële items aan te schaffen. Ik heb dan bijvoorbeeld wel een fortuin uitgegeven aan mooie sandaaltjes, maar goede badslippers zijn nergens in mijn kast te vinden. En juist die heb je veel harder nodig! Deze zomer heb ik het gelukkig goed, of in ieder geval iets beter, aangepakt en een paar hele essentiële en leuke items aangeschaft. Ook voor jullie heb ik deze even opgesomd in een blog, zodat de mensen die net zo chaotisch zijn als ik hier wat aan hebben. Of als je niet chaotisch bent en gewoon wat inspiratie nodig hebt voor mooie items voor op je zomer wishlist. Lees snel hieronder verder! 

Een goede zonnebril

Een goede zonnebril is denk ik het belangrijkste item dat ik heb aangeschaft. Natuurlijk kan je een zonnebril prima kopen bij de Zara of de Mango, maar dit jaar heb ik écht een goede aangeschaft. Dit vond ik nodig omdat ik lenzen heb en dus best wel snel last heb van de zon. Maar ook als je geen lenzen hebt is dit goed voor je! UV-straling is namelijk helemaal niet goed voor je ogen en als er geen goede UV-filter zit (wat bijna altijd het geval is bij relatief goedkope zonnebrillen van een kledingwinkel) dan kan dit dus schadelijk zijn voor je ogen. Ik heb bij Charlie Temple onder ‘zonnebril dames’ de cat eye zonnebril aangeschaft. En ik ben er zo blij mee! Naast dat het namelijk veel beter is voor je ogen, kijkt deze ook lekkerder. Dat betekent dus meer ontspannen ogen en minder snel rimpels! 

Een lekkere zonnebrand 

Daarnaast is een lekkere zonnebrand een goede aankoop die ik voor deze zomer heb gedaan. Een lekkere zonnebrand die fijn ruikt, makkelijk uitsmeert en niet plakt is allereerst natuurlijk gewoon lekker voor jezelf! En daarnaast is een goede zonnebrand, bij voorkeur van een merk dat ook huidproducten verkoopt, veel beter voor je huid. Van een olie-achtige zonnebrand kan je sneller vlekken krijgen en deze kunnen bepaalde huidaandoeningen versterken. Mijn tip is dus om even echt te investeren in een goede zonnebrand in plaats van een hele hippe of leuk-uitziende verpakking te kiezen. Dat is prettig voor jezelf en voor je huid! 

Een interessant boek 

Tot slot heb ik deze zomer een aantal erg interessante boeken gekocht. Normaal gesproken kies ik voor mijn vakantie voor spannende boeken die ik vaak in een aantal uur alweer uit heb. Maar deze vakantie koos ik voor wat meer informatieve boeken en dit is mij enorm goed bevallen. Denk goed na wat voor onderwerpen je interesseren, kies hier je boek op uit en dan kan het niet misgaan! Ik merkte in ieder geval dat een informatief boek mij veel meer kan boeien als ik in een ontspannen en zonnige omgeving lig. Je hoeft hem niet in een keer uit te lezen of in je hoofd te stampen voor een tentamen, maar doet het gewoon rustig aan. Ideaal dus als je ook in je vakantie nog een beetje nuttig bezig wilt zijn!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments