Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een autoverzekering die bij jou past

Het uitzoeken van een auto is voor velen een leuk proces. Rondkijken bij autodealers en vergelijken van verschillende modellen op vergelijkingswebsites. Eenmaal de auto aangeschaft denk je klaar te zijn met uitzoeken wat je allemaal nodig hebt. Echter is een autoverzekering een belangrijk aspect bij de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto. Je zit natuurlijk niet te wachten op onverwachte kosten wanneer jouw auto schade oploopt door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of vandalisme. Sluit daarom snel en eenvoudig een autoverzekering af die bij jou past. Dankzij het handige drie stappenplan van Allianz Direct is jouw verzekering in een handomdraai afgesloten. Daarnaast profiteer je ook nog eens van 24/7 service en een eigen risico van slechts 0 euro. Ben je nog niet helemaal om? Wanneer jouw auto schade oploopt ben jij altijd verzekerd van vervangend vervoer. Zo zal je altijd, dus ook tijdens reparaties, gebruik kunnen maken van het gemak van een auto!

Kies één van de standaard pakketten

Bij het afsluiten van een autoverzekering bij Allianz Direct heb je de keuze uit drie standaard pakketten. Variërend in de mate waarin je beschermd bent tegen verschillende oorzaken van schade. Elk pakket beschikt over de basis verzekeringen: hulp bij schade en een verzekering voor schade aan anderen. Doorga de drie eenvoudige stappen waarin je eerst je premie berekend, vervolgens het juiste pakket kiest en daarna de verzekering daadwerkelijk afsluit. Tijdens deze stappen word je uiteraard begeleid in het maken van de keuzes. Bovendien vind je op de website voldoende informatie ter ondersteuning bij het maken van de juiste beslissing. Kies voor een All Risk pakket bij auto’s van 6 jaar of jonger. Dit verzekeringspakket zorgt ervoor dat jouw auto beschermd is tegen alle oorzaken van schade waaronder schade door brand en explosie, dieren, vandalisme, inbraak en diefstal, aanrijding, overstroming, hagel en storm. Het Beperkt Casco pakket wordt vaak gekozen door autobezitters met een auto tussen de 6 en 12 jaar. Dit pakket bevat alle zojuist genoemde aspecten, met uitzondering van schade door aanrijding en vandalisme. Kies bij een auto van 12 jaar of ouder voor het WA-pakket, waarin slechts de eerder genoemde basisverzekeringen zijn opgenomen.

Aanvullende dekkingen voor elk wat wils

Voldoen de standaard verzekeringspakketten niet volledig aan jouw eisen? Geen probleem, want bij Allianz Direct kun je ervoor kiezen verschillende aanvullende dekkingen toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor rechtsbijstand waarmee je bij schade gegarandeerd kunt rekenen op deskundige en juridische hulp. Bescherm jezelf tegen torenhoge kosten aan juridisch advies na een onverhoopt verkeersconflict. Daarnaast kun je ook kiezen voor een inzittendenverzekering, vrije reparatiekeuze, verlengde nieuwwaarde, pechhulp verzekering en verlengde aanschafwaarde. Kies de aanvullende dekking die bij jou past en stap te allen tijden zonder zorgen de auto in!

Hulp van een onafhankelijke adviseur

Omdat het natuurlijk erg belangrijk is dat jij een keuze maakt die het best bij jou past, kan het weleens van pas komen advies te ontvangen van een onafhankelijke partij. Met behulp van een onafhankelijke adviseur kun je niet alleen meer te weten komen over particuliere verzekeringspakketten, maar ook over zakelijke verzekeringen zoals bijvoorbeeld een bestelautoverzekering. Check de website van Allianz Direct voor aanvullende informatie en tips over onder andere autorijden tijdens de zwangerschap, een uitstekende lading, winterbanden in Duitsland, het berekenen van schadevrije jaren en wat te doen bij hagelschade.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Weet wanneer je je aandelen verkoopt

Als je je veel bezig houdt met beleggen is het goed om je goed...

De beste manieren om je voertuig te verkopen

Er zijn veel mensen die graag een voertuig willen verkopen. Dit kunnen verschillende voertuigen...

Belangrijkste elementen van een camera lens

Wie professionele foto’s van hoge kwaliteit wilt maken, gebruikt hiervoor de juiste materialen. Denk aan...

Deze Italiaanse plekken zou je moeten bezoeken

Elke zomer trekken er honderdduizenden mensen naar andere Europese landen. Zo zoekt men het...

Een auto nodig? Dit zijn je opties!

Er zijn onwijs veel situaties denkbaar waarin het handig is om een auto tot...

Wespen bestrijden in het wespenseizoen

Ieder kind in Nederland is waarschijnlijk bang voor wespen, of in ieder geval een...

Categorieën

Comments