Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

De juiste beveiliging voor je winkelpand!

De decembermaand is weer aangebroken! Voor de winkeliers is dit altijd een erg succesvolle maand, omdat ten eerste de feestdagen eraan komen, maar ook Black Friday net om de hoek is komen kijken. De oude collecties zijn eruit, waarna de meeste mensen direct starten met het kopen van kerstcadeaus. Gedurende de maand leggen de mensen de kerstcadeaus onder de kerstboom, waardoor het de gehele maand druk zal zijn met klanten die een kerstcadeau, kerst outfit of iets anders voor de feestdagen zullen aanschaffen.

Echter kent de decembermaand ook een andere kant. Inbrekers en andere ongewenste personen weten ook al te goed dat de maand december een drukke maand is voor winkeliers, dus zien sommigen hun kans om hiervan te profiteren. Zo vinden er inbraken en soms zelf ramkraken plaats, wat de winkelstraat onveiliger maakt en bij de winkeliers voor erg veel onrust kan zorgen. In dit blog zullen we kijken naar de juiste beveiliging voor een winkelpand, waardoor we met alle winkeliers een zo goed mogelijke preventie kunnen hanteren!

Maak gebruik van camera beveiliging!

Een eerste preventiemiddel die winkeliers in kunnen zetten om de winkel te beveiligen, is het gebruik van camera beveiliging. Er zijn verschillende soorten beveiligingscamera’s aan te schaffen, waardoor er ten alle tijden een juist beeld wordt opgenomen van wat er zich afspeelt in en rondom het winkelpand. Bij een verdachte situatie zul je dit op beeld hebben staan en zijn de daders op de beelden te herkennen. 

Als winkelier zou je ervoor kunnen kiezen om gebruik te maken van opvallende beveiligingscamera’s, maar zijn er ook verschillende mist beveiligingssystemen te verkrijgen! Mistbeveiliging wordt geplaatst in een winkelpand zelf en werkt aan de hand van een sensor, waarna er bij een inbraak of overval enorm veel mist geproduceerd wordt en de inbrekers de weg terug niet meer zullen weten te vinden.

De voordelen van mistbeveiliging

Mistbeveiliging is een iets andere beveiliging tegen inbraak. Waar beveiligingscamera’s er alleen voor zorgen dat de daders op beeld komen te staan, kan er met mistbeveiliging daadwerkelijk actie worden ondernomen. Mistbeveiliging is daarom ook erg berucht voor criminelen, omdat het hun acties flink kan verstoren. Maar hoe werkt mistbeveiliging nu precies?

Mistbeveiliging kan op twee manieren worden ingezet, aan de hand van een bewegingssensor of gekoppeld aan een alarm, of gekoppeld aan beveiligingscamera’s die alleen gekoppeld zijn aan een alarm. Bij de koppeling met een beveiligingscamera zal een beveiligingscamera iets in beeld hebben, waarna er direct een signaal wordt afgegeven aan de mistgenerator en deze geactiveerd wordt. Het mist beveiligingssysteem produceert binnen enkele seconden enorm veel mist, waardoor hier niet meer doorheen is te kijken en de inbrekers hun slag niet zullen slaan. 

Met een bewegingssensor wordt het systeem geactiveerd wanneer er zich daadwerkelijk inbrekers in het pand bevinden. Ook hier maakt de mistgenerator binnen enkele seconden enorm veel mist aan en is er niets meer te zien, waardoor ook de inbrekers geen kant meer op kunnen. De politie en het beveiligingsbedrijf van het winkelpand worden ingeschakeld, waardoor de daders direct in de boeien te slaan zijn!

Zo zijn er verschillende vormen van beveiliging voor je winkelpand, welke met een combinatie zeer goed zullen werken en je inbrekers of andere ongewenste personen buiten de deur houdt!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments