Inspiratie voor leuke cadeaus

0
1143

Het is een lastige periode om inspiratie op te doen voor cadeaus. In de maand december hebben we meerdere feestdagen: sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Met deze feestdagen is het natuurlijk wel zo leuk om je gezin of de personen die dichtbij je staan een cadeau te geven. Als je naast deze feestdagen ook nog verjaardagen hebt, wordt het wel een beetje lastig om nog iets nieuws te bedenken. Daarom geven wij je graag wat tips waar je zelf misschien in eerste instantie niet op zou komen.

Eten

Als je het zat bent om elk jaar iemand hetzelfde cadeau te geven, is het leuk om je eens te verdiepen in geschenkcadeaus met eten. Zo heb je wat misschien beter past bij Valentijnsdag chocolade pakketten. Met dit soort pakketten kan je het zelf zo gek maken als je wilt. Groot, klein, soorten chocola, smaken, ga zo maar door. Dit soort geschenkpakketten kan je het beste online aanschaffen. Zo kan het pakket direct naar het juiste huis gestuurd worden en kan je het nog personaliseren met een leuke kaart erbij.

Kaaskado

Het volgende cadeau wat we graag willen bespreken is een kaaskado. Dit valt eigenlijk in dezelfde categorie als eten wat we net besproken, maar we vonden dat het een eigen alinea verdiende. Nederland zit vol met fanatieke gezellige mensen die houden van borrelen. Iedereen vult borrelen zelf in en wij weten wel hoe we het voor ons zien. Borrelen betekent een lekker drankje, kleine hapjes zoals toastjes met kaasjes en nootjes. Een plank met toastjes en verschillende soorten kaas zoals rookkaas en brie is iets wat eigenlijk niet echt kan missen. Als je dit dus cadeau wilt doen aan iemand is het misschien een goed idee om van te voren research te doen naar wat diegene lekker vindt.

Greetz

Wat ook altijd een mooi gebaar is, is het assortiment van Greetz. Greetz is een organisatie die cadeaus opstuurt voor je naar de eindbestemming. Dit kunnen de wel bekende ballonnen zijn waar je zelf een foto op kunt laten drukken, of bloemen. Wat zo leuk is aan Greetz is dat het een klein gebaar is, maar het wordt wel altijd gewaardeerd. Het grote voordeel hieraan is dat het altijd op tijd komt en het eigenlijk zo goed als geregeld wordt voor je. Als je dit juist een nadeel vindt kan je zelf ook nog even op pad gaan voor iets kleins en heb je eigenlijk dus een dubbel cadeau.