Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Inspiratie voor leuke cadeaus

Het is een lastige periode om inspiratie op te doen voor cadeaus. In de maand december hebben we meerdere feestdagen: sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Met deze feestdagen is het natuurlijk wel zo leuk om je gezin of de personen die dichtbij je staan een cadeau te geven. Als je naast deze feestdagen ook nog verjaardagen hebt, wordt het wel een beetje lastig om nog iets nieuws te bedenken. Daarom geven wij je graag wat tips waar je zelf misschien in eerste instantie niet op zou komen.

Eten

Als je het zat bent om elk jaar iemand hetzelfde cadeau te geven, is het leuk om je eens te verdiepen in geschenkcadeaus met eten. Zo heb je wat misschien beter past bij Valentijnsdag chocolade pakketten. Met dit soort pakketten kan je het zelf zo gek maken als je wilt. Groot, klein, soorten chocola, smaken, ga zo maar door. Dit soort geschenkpakketten kan je het beste online aanschaffen. Zo kan het pakket direct naar het juiste huis gestuurd worden en kan je het nog personaliseren met een leuke kaart erbij.

Kaaskado

Het volgende cadeau wat we graag willen bespreken is een kaaskado. Dit valt eigenlijk in dezelfde categorie als eten wat we net besproken, maar we vonden dat het een eigen alinea verdiende. Nederland zit vol met fanatieke gezellige mensen die houden van borrelen. Iedereen vult borrelen zelf in en wij weten wel hoe we het voor ons zien. Borrelen betekent een lekker drankje, kleine hapjes zoals toastjes met kaasjes en nootjes. Een plank met toastjes en verschillende soorten kaas zoals rookkaas en brie is iets wat eigenlijk niet echt kan missen. Als je dit dus cadeau wilt doen aan iemand is het misschien een goed idee om van te voren research te doen naar wat diegene lekker vindt.

Greetz

Wat ook altijd een mooi gebaar is, is het assortiment van Greetz. Greetz is een organisatie die cadeaus opstuurt voor je naar de eindbestemming. Dit kunnen de wel bekende ballonnen zijn waar je zelf een foto op kunt laten drukken, of bloemen. Wat zo leuk is aan Greetz is dat het een klein gebaar is, maar het wordt wel altijd gewaardeerd. Het grote voordeel hieraan is dat het altijd op tijd komt en het eigenlijk zo goed als geregeld wordt voor je. Als je dit juist een nadeel vindt kan je zelf ook nog even op pad gaan voor iets kleins en heb je eigenlijk dus een dubbel cadeau.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments