Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een teambuilding activiteit met je collega\’s!

De feestdagen komen er weer aan, wat betekent dat we het jaar 2020 weer langzaam aan het afsluiten zijn met verschillende borrels of kerst ontbijtjes op het werk. Het was een absurd jaar, met ook nu weer erg strenge maatregelen. Echter weten we nu al wel dat er vele alternatieven te vinden zijn, waardoor we toch nog een leuke afsluiting kunnen organiseren met alle collega’s. Wat dacht je van een online pubquiz, een online teambuilding event of een leuke online borrel? In dit blog geven we je graag wat inspiratie voor uitjes om het jaar gezamenlijk af te sluiten, of om uit te kijken naar een leuk teambuilding evenement voor wanneer dit weer mag!

Kijk voor een teambuilding uitje!

We werken samen met collega’s veel aan gezamenlijke projecten of opdrachten. In de meeste gevallen wordt er gewerkt in een team, waardoor er van iedereen in het team een bijdrage wordt gevraagd. Door de bijdrage van iedereen kunnen de projecten gemakkelijk worden afgerond, om weer efficiënt te werken naar het volgende project.

Echter is het zo dat we alleen de kwaliteiten in het werkveld van elkaar kennen, maar zouden we ook wel eens willen weten welke andere kwaliteiten onze collega’s nu hebben. Een teambuilding activiteit zou hier een perfecte oplossing voor zijn! Door samen te werken met verschillende spellen, leer je de kwaliteiten van je collega’s op een andere manier kennen. Je creëert een hechte band, om deze uiteindelijk voort te zetten in het werkveld!

Een escaperoom met je collega’s

Er zijn verschillende teambuilding activiteiten te organiseren, van zeer kleine groepen tot aan grotere groepen van meer dan honderd man. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om met het gehele team een escaperoom te doen, maar is een teambuilding activiteit in wedstrijdvorm ook erg populair, waarbij verschillende groepen strijden voor de overwinning. Je gaat de uitdaging aan, helpt elkaar en wordt er een echt teamgevoel gecreëerd, wat belangrijk is voor de grote activiteiten. 

In de escaperoom is het de bedoeling dat je binnen de tijd verschillende opdrachten uitvoert en probeert te ontsnappen. In groepen van minimaal 2 en maximaal 10 personen mag je de kamers betreden, om de ervaring vol spanning en avontuur te beleven. Je zult als team een goede taakverdeling moeten aanhouden en rollen moeten verdelen, wat je tijdens een bedrijfsuitje eens op een andere manier kunt doen als in het werkveld. Je leert de kwaliteiten van een ander kennen tijdens de escaperoom of andere teambuilding activiteit, om deze ervaring en kennis uiteindelijk mee te kunnen nemen in het werkveld! Veel plezier!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Belangrijkste elementen van een camera lens

Wie professionele foto’s van hoge kwaliteit wilt maken, gebruikt hiervoor de juiste materialen. Denk aan...

Deze Italiaanse plekken zou je moeten bezoeken

Elke zomer trekken er honderdduizenden mensen naar andere Europese landen. Zo zoekt men het...

Een auto nodig? Dit zijn je opties!

Er zijn onwijs veel situaties denkbaar waarin het handig is om een auto tot...

Wespen bestrijden in het wespenseizoen

Ieder kind in Nederland is waarschijnlijk bang voor wespen, of in ieder geval een...

Wat is underlayment?

Bij een verbouwing komt meer kijken dan de meeste mensen op voorhand denken. Daarom...

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Categorieën

Comments