Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Over de juiste toilethouding: waarom is het belangrijk?

Met de evolutie van de mens heeft ook een mooie uitvinding plaatsgevonden: het toilet. Onze privé troon is ons heilig geworden. Hij neemt een belangrijke plek in in het huis, wordt goed schoongehouden, en we versieren zelfs de ruimte waar hij in staat met kalenders, kaarsen, en andere gezelligheid. We kunnen niet meer zonder. En dat is jammer. Want een modern toilet zorgt er eigenlijk voor dat je niet in de goede houding zit om een prettige ervaring te hebben. Ik leg je uit hoe het nou precies zit.

Hoe zijn we gemaakt?

De mens is eigenlijk gemaakt om hurkend de Titanic te laten zinken. Zo heeft de natuur het ons meegegeven. Onze uitwerpselen vonden de kortste weg naar de vloer van het bos. Dat deden we dus hurkend. Op deze manier maken we het het allermakkelijkst voor onze binnenkant om onze buitenkant te kunnen bereiken, zonder dat er iets knelt. Een moderne WC vergemakkelijkt dit juist niet, want we zitten meer rechtop. Rechtop zitten zorgt voor een knik in ons darmkanaal. Dit is dus slecht voor je houding. Dit is de reden waarom sommige mensen nu meer moeite hebben met deze kwestie en meer tijd kwijt zijn dan nodig is voor deze handeling.

Niet iedereen

Niet alle mensen op aarde hebben het moeilijker door de nette rechtop gemaakte toiletten. Er is een kleine groep mensen die gevoeliger zijn voor de bovenstaande kwestie dan anderen. De meeste mensen zullen geen problemen hebben met hun blokhut bouwen. Die kunnen dus wel een mooi en modern hangtoilet in hun kleine kamertje installeren. Heb je echter wel problemen? Zit je veel langer dan je weet dat je zou moeten zitten? Dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het voor jezelf makkelijker te maken.

Oplossingen

Wat eerst belangrijk is om te zeggen is dat je niet moet gaan duwen als het niet lukt. De makkelijkste oplossing voor dit conundrum is het neerzetten van een krukje. Daar zet je dan je voeten op terwijl je je nestelt op je comfortabele toilet. Dit zal je houding verbeteren en de knik weghalen, waardoor je makkelijker je zaakje kunt verrichten. Het blijkt zelfs drie keer sneller te zijn dan normaal, volgens een onderzoek. Mocht dit alsnog niet helpen voor je houding, dan kun je investeren in een speciaal grond toilet. In Frankrijk en landen in Azië weten ze al dat dit eigenlijk het beste is. Ook al is het heel oncomfortabel.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments