Dermatologische huidverzorging van Louis Widmer

0
1436
Louis Widmer

De huid is het grootste orgaan dat wij als mensen hebben. Het is daarom zeker belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Wanneer je een gevoelige huid hebt, allergisch bent of een bepaalde huidaandoening hebt, kan de verzorging van je huid heel nauw komen. Dan is het zeker aan te raden om dermatologische huidverzorging te gebruiken. Dermatologische huidverzorging is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, welke medisch gespecialiseerd zijn in de behandeling van huid-, haar- en nagelziektes.

Louis Widmer huidverzorging

In deze blog bespreek ik het dermatologische huidverzorgingsmerk Louis Widmer. Louis Widmer is een Zwitsers bedrijf dat samenwerkt met ziekenhuizen en gediplomeerde dermatologen. Je hebt daardoor de garantie dat alle producten dermatologisch zijn getest. Niet alleen zijn de huidverzorgingsproducten uitvoerig getest, maar de werking van de bestanddelen is ook dermatologisch aangetoond. Louis Widmer vindt technologie en innovatie erg belangrijk. Dit kun je dan ook duidelijk terugzien in de vernieuwende formules. Enkel de beste bestanddelen zijn goed genoeg om aan een Louis Widmer huidverzorging product toegevoegd te mogen worden.

Erkende verkooppunten

Het streven naar de beste kwaliteit, straalt door in alle facetten van het productie-, distributie- en verkoop proces. Dermatologische huidverzorging gaat hand in hand met persoonlijk advies. Elk huidtype is namelijk anders en elk huidprobleem vraagt om een andere behandeling. Daarom mogen producten van Louis Widmer uitsluitend bij erkende verkooppunten worden verkocht. Zo kan het merk garanderen dat haar gebruikers altijd op deskundig advies kunnen rekenen.
Louis Widmer

Online bestellen

De garantie van deskundig advies is natuurlijk erg fijn, maar soms heb je gewoon geen tijd om naar een winkel te gaan voor persoonlijk advies. Ook kan het zo zijn dat, door de selectieve distributie, er geen erkend verkooppunt bij jou in de buurt aanwezig is. Gelukkig is er ook een online erkend verkooppunt beschikbaar!

Bij de internetdrogisterij Drogist.nl bestel je al je favoriete Louis Widmer producten gemakkelijk online. Zoek je product middels de zoekfunctie of filter op het merk. Binnen enkele klikken heb je je bestelling geplaatst. Online bestellen bij deze webshop is niet alleen makkelijk, maar ook erg snel. Wanneer je op werkdagen voor vijf uur ’s avonds een bestelling plaatst, heb je je producten de volgende dag al in huis. Boven de twintig euro betaal je daarvoor zelfs geen verzendkosten.

Louis Widmer is dus het ideale merk voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief dermatologisch huidverzorgingsproduct. Verwen je huid morgen met de beste ingrediënten door vandaag nog te bestellen!