Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een huis inrichten voor jou en je partner

Samenwonen met je partner is een flinke stap. Hoe lang je ook al met elkaar samen bent, samenwonen is toch een heel ander verhaal. Je zult nog steeds nieuwe dingen over elkaar te weten komen. En eerlijk is eerlijk, een ruzietje van tijd tot tijd zal niet ontbreken. Maar bovenal is samenwonen natuurlijk echt super leuk. Er zijn een aantal dingen die je kunt toevoegen aan je huis, om jullie leven samen iets makkelijker te maken. In deze blog vertel ik je hier meer over. 

De badkamer

Toen ik net met mijn partner samenwoonde, was de badkamer de plek waar de meeste irritaties ontstonden. Ik stond bijvoorbeeld altijd te lang onder de douche en hij nam altijd urenlang de wastafel in beslag. Gelukkig is er een manier om je badkamer zo in te delen, dat jullie minder last hebben van elkaar. Neem bijvoorbeeld een dubbele wastafel. Jullie hebben dan beide je eigen wastafel en hoeven elkaar niet in de weg te staan. Het is al helemaal mooi als jullie dan ook jullie eigen kastjes bij de wastafel kunnen krijgen. Dan hoeft hij niet meer te zeuren dat jij teveel spullen hebt en het hele kastje in beslag neemt. Ik heb ook wel eens stellen gehoord die allebei een eigen douchekop hadden. Als je hier de ruimte voor hebt, zou ik het zeker doen!

Werkruimtes

Mijn partner en ik hebben beide banen waarbij we ook wel eens uit huis werken. Zoals je kan begrijpen, zorgde dit ook af en toe wel voor spanningen. Als ik mij moest concentreren en hij met harde stem een zakelijk belletje aan het plegen was, liep dit niet helemaal lekker. Daarom hebben wij sinds kort twee kleine studeerkamers. Wij moesten hiervoor wat ruimte in ons huis opofferen, maar dit was het helemaal waard. We kunnen nu allebei rustig werken, zonder elkaar te irriteren of in de weg te lopen. En zo nu en dan nemen we allebei even een koffiepauze en kunnen we gezellig samen in de woonkamer zitten. Zo blijft het gezellig!

TV kijken

Wat natuurlijk een veel voorkomende irritatie is, is de ruzie over de afstandsbediening. Hij wil voetbal kijken en jij een of andere “meidenserie”, dus hoe beslissen jullie nou wat er gekeken mag worden? Als je denkt dat dit ook bij jou en je partner een probleem gaat worden, dan raad ik aan om voor twee tv’s te kiezen. Zo kun je er eentje in de woonkamer zetten en de ander bij jullie op de slaapkamer. Mochten jullie er dan echt niet uitkomen, dan kunnen jullie lekker allebei je eigen serie of show kijken zonder last te hebben van elkaar.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Wat is infraroodverwarming

Uitleg infraroodverwarming Een ruimte wordt doorgaans verwarmd door middel van convectie. In het geval van...

Zo kies je de juiste vuurschaal voor in je...

Een vuurschaal geeft je tuin niet alleen meer uitstraling, het is ook erg handig...

Wat is arganolie en wat vind ik ervan?

Arganolie kopen we steeds meer. Logisch, want het zorgt dan ook voor vele voordelen. Het geeft...

Kies je voor een douchewand of douche deur?

Ga je binnenkort de badkamer verbouwen en twijfel je nog of je een douchewand...

Online donatie geven

Wist je dat 1 op de 5 mensen een vorm van dementie krijgt? Bij...

Een badkamermeubel kopen: Waar moet je op letten?

Wil je voor je huidige of een nieuwe badkamer een nieuw badkamermeubel kopen? Dan...

Categorieën

Comments