Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een nieuwe overkapping voor buiten in de tuin.

Lekker in de zon zitten in jouw tuin, dat is altijd fijn. Maar soms is het ook lekker om onder een overkapping te zitten. Vooral met de tropische temperaturen die eraan komen. Dan is een beetje schaduw wel eens fijn. Maar wanneer het regent maar de temperatuur is nog lekker. Vooral na een tropische dag, dan is het heerlijk om wat af te koelen onder een afdak. Dan kan je toch nog lekker buiten zitten zonder nat te regenen. Maar wat wil je allemaal bij jouw overkapping hebben? Wij hebben wat dingen op een rijtje gezet.

Lampen.

Het is natuurlijk fijn om lampen te hebben. Zo kan je in de avond, wanneer het donker wordt, nog lekker je boek lezen. Of ja, licht bij de hand hebben is altijd wel handig. Zo zijn er speciale buiten plafondlampen die bestendig zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Zo heb je altijd licht bij de hand wanneer je buiten zit. Je kan er ook voor kiezen om sfeerverlichting te kiezen of kaarsen buiten te zetten. Zo creëer je gelijk wat sfeer extra.

Stoelen en een tafel.

Dit is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Want waar wil je anders lekker gaan zitten en al je eten en drinken neer zetten? Die stoelen en tafel heb je zeker nodig bij jouw overkapping. Nou kan je er voor kiezen om het een eetkamer van te maken en te gaan voor goede stoelen en een eettafel. Maar wil je er liever loungen? Dat kan natuurlijk, dan zet je er een loungeset neer. Het is net waarvoor je het wilt gebruiken. Heb je nu super veel ruimte? Dan kan je er misschien wel allebei de opties in kwijt.

Accessoires.

Om het geheel af te maken heb je natuurlijk accessoires nodig. Ga je voor leuke vaasjes en potje, een vloerkleed of hou je het simpel. Want soms is less more, en soms is more better. Het is natuurlijk aan jou, jij moet je er fijn en thuis voelen. Dus leef je vooral uit met accessoires, of totaal niet. Maar maak er een geheel eigen plekje van waar je graag komt. Dat is wat je natuurlijk graag wilt. 

Zijn er bij jou al plannen aanwezig voor een overkapping of heb je daar helaas de ruimte niet voor? Geniet vooral de komende dagen van het mooie weer wat eraan komt. En vergeet je niet in te smeren en voldoende water te drinken.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Werken aan een betere mentale gezondheid

Het belang van gezond leven is de afgelopen jaren alleen maar duidelijker geworden. We...

Online hulp bij alcoholmisbruik of een alcoholverslaving

Het drinken van alcohol is al een hele lange tijd genormaliseerd. Acht van de...

Zonder financiële moeite een eerste starterswoning

Momenteel is de woningmarkt ontzettend krap in Nederland, en de verwachting is dat dat...

Waar moet je opletten bij het kopen van een...

Op zoek naar een dames stadfiets? Dat kan soms lastiger zijn dan verwacht. Waar...

Waar moet je opletten bij het kopen van een...

Op zoek naar een dames stadfiets? Dat kan soms lastiger zijn dan verwacht. Waar...

DNA test vaderschap: ken je afkomst

Ik ben geïnteresseerd in heel veel dingen. Daarom ben ik ook dit blog begonnen....

Categorieën

Comments