Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een spannende beslissing!

Voor de meeste mensen zijn Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw spannende dagen. Nou moet ik eerlijk toegeven dat dat voor mij wel mee valt. Het liefst sla ik ze eigenlijk meteen over. Toch staan er nu spannende dagen bij mij voor de deur. En dat bedoel ik in positieve zin. Ik kan het het beste omschrijven als het gevoel dat je misschien zelf ook wel had toen je een jaar of acht was en je wist dat je de volgende dag jarig zou zijn. De spanning van zo'n verjaardag en het niet weten welke cadeau's je zult krijgen, is vergelijkbaar met wat ik nu voel!

Waarom

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden waarom dat zo is terwijl ik inmiddels gewoon volwassen ben. Dat zal ik maar meteen vertellen. Ik heb besloten om mijn eigen gaming pc samen te stellen. Toen ik dit idee in mijn hoofd kreeg, ben ik begonnen met sparen en op dit moment sta ik op het punt om het daadwerkelijk te gaan doen. In eerste instantie had ik nog niet echt een idee hoe ik dit vorm wilde gaan geven totdat ik bij gamingpcshop.nl kwam. Voor mij was dat echt een soort online snoepwinkel. Ik keek mijn ogen uit! Als eerste heb ik naar de kant en klare modellen gekeken. Uiteraard zijn dat ook allemaal topdingen maar ik wilde net die special touch voor mijzelf. Ik had namelijk niet voor niets gespaard.

En nu?

Nu komt een bepaalde eigenschap die ik heb niet echt van pas. Ik kan nogal een twijfelaar zijn. Dat wil zeggen dat ik niet echt besluitvaardig zijn. Zeker bij dingen die meer geld kosten dan dat ik gemiddeld uit geef. Wat ik bedoel te zeggen is dat als je voor het een kiest, je automatisch niet voor het andere kiest. Het is een soort FOMO. Een soort fear of missing out maar dan net anders. Gelukkig zijn de beschrijvingen op de site heel duidelijk en je ziet ook wat waar je waarvoor moet betalen. Ik heb nu voor een groot deel in mijn hoofd al wel besloten wat ik moet gaan doen. Nu moet ik alleen nog de laatste stap zetten. Om voor mezelf een stok achter de deur te hebben, heb ik mezelf een deadline gesteld. Op die datum wil ik er uit zijn. Voor die datum heb ik symbolisch Valentijnsdag gekozen omdat dit de dag van de liefde is. Daar zou toch wat moois uit moeten komen?!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Top 5 unieke cadeau-ideeën voor tieners

Het is de feestdagen en je bent op zoek naar een cadeau om je...

CBD olie aan je kat geven? Dit moet je...

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van CBD olie. Niet alleen voor mensen, maar...

2 tips om jouw website beter vindbaar te maken...

Als je een website hebt dan is het wel zo fijn als mensen ook...

Wanneer kun je een letselschade advocaat inschakelen? 

Heb je een ongeluk gehad en hierbij schade opgelopen? Dan bestaat er de kans...

Een lening aangaan? Let hierop!

Ben jij van plan om een lening aan te gaan voor privé of zakelijke...

Weet wanneer je je aandelen verkoopt

Als je je veel bezig houdt met beleggen is het goed om je goed...

Categorieën

Comments