Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

De leukste DIY projectjes voor een kinderkamer

De kinderkamer inrichting, dat is vaak iets waar zowel mama als papa naar uitkijken. In een kinderkamer mogen alle tot leven komen en kan het niet creatief genoeg zijn. Je kunt uiteraard spullen kopen maar hoe leuk is het om zelf spullen te maken. Hierdoor geef je helemaal je eigen draai aan de voorwerpen en kan je het inrichten zoals jij dat wil. Op zoek naar een paar leuke DIY projectjes? We hebben een aantal leuke en makkelijke voor je op een rijtje gezet.

Een hemelbed van pallets

Een hemelbed, wie droomt daar nou niet van! Een hemelbed kun je heel makkelijk zelf maken met wat touw en pallets. Hoeveel pallets je nodig hebt hangt uiteraard af van de grote van het bed maar meestal volstaan 4 pallets wel. Zorg dat de pallets opgeschuurd en behandeld zijn zodat er niet per ongeluk nog wat splinters aan zitten. Bevestigd de 4 pallets aan elkaar en draai het touw eromheen. Zorg dat iedere pallet op een stuk van het touw kan leunen zodat je optimale stevigheid hebt. Het touw bevestigd je aan het plafond. Leg een matras op het bed en versier met een deken en kussen en het hemelbed is zo goed als af. Om er helemaal een sprookjes bed van te maken kun je uiteraard nog een (gekleurde) klamboe bevestigen.

Een letterlamp

Letterlampen zijn ontzettend leuk voor je kleine spruit maar maak ook ontzettend duur. Gelukkig is een letterlamp zelf maken niet zo lastig en je hebt er maar 2 dingen voor nodig. Je hebt natuurlijk materiaal nodig en Led lampen. De makkelijkste materialen zijn kunststof en hout. Vooral hout is makkelijk te bewerken en kan eventueel nog geschilderd worden. LED lampen kopen doe je gewoon bij een doe-het-zelfzaak of bij een specialist. Deze kan eventueel ook nog advies geven over welke LED lampen je het best kunt gebruiken. Bevestig twee zijdes van de letter aan elkaar en daartussen plaats je de lampen. Je kunt de letterlamp uiteraard zo groot of klein maken als je zelf wilt.

Een schommel

Kinderen zijn gek op schommelen maar er zijn maar weinig kinderen die daadwerkelijk een schommel in hun kamer hebben. Zonde eigenlijk, een schommel is namelijk zo gemaakt. Het enige wat je nodig hebt is een lang touw en een schommelzitje. Het schommelzitje kan je bijvoorbeeld maken van een stuk hout. Bevestigd het touw aan het schommelzitje en de andere zijde aan het plafond en de schommel is klaar. Uiteraard kan er nog een likje verf aan toe worden gevoegd.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Fitness Den Haag is goed voor je lijf en...

Wat hebben we het sporten gemist het afgelopen jaar. Misschien ben jij ook wel...

Trap alle stress van je af bij Kickboksen Den...

We hebben het afgelopen jaar onder grote stress geleefd. Natuurlijk hoefden we minder op...

Op vakantie in eigen land? Hier wil je naar...

Wil jij er graag even tussenuit voor een kleine break of om gewoon even...

Gratis wedden op de Eredivisie: doe je mee?

In Nederland houden we massaal van voetbal. De eredivisie wordt dan ook ieder seizoen...

Categorieën

Comments