Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Een zonwering in je tuin, er zijn zo veel opties!

Misschien heb je helemaal geen zonwering in huis of ben je juist op zoek naar een nieuwe zonwering voor in je tuin of bij je ramen in huis. Met een zonwering creëer je namelijk schaduwplekken in je tuin, kun je jouw woning koel houden in de zomer en geef je het interieur van je huis de laatste 'finishing touch'. Door middel van het gebruiken van zonwering vergroot je de privacy in en rondom je huis en kun je ook nog eens energie besparen. Er zijn meer dan 10 verschillende typen zonwering, zo vind je altijd een geschikte oplossing voor jouw woning en een mooie zonwering naar jouw wens. 

De verschillende typen zonweringen

Als je op zoek bent naar schaduw op je terras in de tuin kun je verschillende mogelijkheden kiezen. Het ligt natuurlijk ook aan wat voor budget je hebt, wat voor smaak je hebt en het gebruikersdoel van een zonwering. Als je je tuin van schaduw wilt voorzien, is een zonnescherm daar een kracht middel voor. Toch meer op zoek naar een terrasoverkapping? Met een terrasoverkapping kun je namelijk ook bij slechte weersomstandigheden op je terras blijven zitten. Hoe heerlijk is dat! Als je voor een echt kunstwerk wilt gaan, dan is een lamellendak een echter aanrader. Je kunt met lamellen zelf de ventilatie en hoeveelheid zonlicht door de stand van de lamellen te veranderen. Hartstikke handig voor elke weersomstandigheden dus!

Nog meer zonwering!

Om uit de wind te blijven tijdens heerlijke zomerse temperaturen kun je kiezen voor windschermen en schuttingen. Die zullen ervoor zorgen dat jouw gehele tuin of terras extra beschut zijn. Mocht je al een terrasoverkapping hebben kun je dit combineren met schuifwanden of ritsscreens, zo is je tuinkamer nog extra beschut. Maar ook voor privacy in en rondom je huis kun je gebruik maken van zonwering. Met ritsscreens zorg je ervoor dat mensen van buiten niet bij jou naar binnen kunnen kijken, maar jij kunt het zicht buiten nog wel behouden. Rolluiken zijn ook nog een optie, maar brengt vaak een minder gezellige sfeer met zich mee.

Voor welke zonwering ga jij?

Er valt zeker te concluderen dat er heel veel verschillende soorten zonwering zijn. Wat beter bij jouw huis en tuin past, hangt af van je budget en je voorkeuren. Er zijn erg veel verschillende stijlen, dus jouw favoriet zit er vast ook tussen! Heerlijk om komende zomer nog even wat langer in de tuin te blijven zitten tijdens het avondzonnetje onder je nieuwe terrasoverkapping! 

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Hoe vraag je een visum aan?

Als je binnenkort buiten de Europese Unie op vakantie wilt gaan, dan is het...

Drogisterij online, hoe handig is dat!

Veel mensen vinden het vervelend om boodschappen te moeten doen. Dit kan komen doordat...

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

Categorieën

Comments