Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Kinderservies: leuk en praktisch cadeau

Nu mijn vrienden kinderen hebben, sta ik soms voor de uitdaging kindercadeau ’s te kopen. Aangezien ik zelf geen kinderen heb, is dat oprecht een uitdaging. Want de winkels puilen uit met kinderspullen, maar ik kom nooit veel verder dan de geijkte knuffel of het speelgoedautootje. Toen het dochtertje van een goede vriend een jaar werd, wilde ik echt eens met iets aparts komen. Het meisje betekent veel voor me, ik pas af en toe eens op en ik wil haar iets leuks meegeven. Natuurlijk een knuffel want daar doe je die kindjes het grootste plezier mee, maar ik wilde dit keer ook iets praktisch. Dus ging ik opzoek op internet en na talloze speelgoed sites bekeken te hebben, kwam ik via via op kinderservies. Ook daar heb je een ruime keuze in. Dat heb ik nooit geweten. Kinderservies is bovendien niet alleen erg leuk, het is ook heel praktisch.

Kinderservies: je kind eet met plezier

Ik had van ouders wel eens gehoord dat kinderservies soms ontworpen wordt met een bepaald doel. De vooruitzicht op een leuk plaatje op de bodem van het bord bijvoorbeeld, helpt je kind zijn bord leeg te eten. Dus ging ik meteen opzoek naar een kinderbord met een leuk plaatje. Nou, die heb je in overvloed. Bordjes met een Nijntje in allerlei kleuren sierden al gauw mijn beeldscherm. Maar ook allerlei schattige diertjes kon ik kiezen. Ook voor de kleur hoefde ik het niet te laten, het kinderbordje is verkrijgbaar in mooie tinten. Ik kwam bijna in de verleiding een paar van die bordjes voor mezelf te kopen, zo schattig waren ze. Ik kocht een paar kinderbordjes zodat het dochtertje van mijn vriend elke dag een ander plaatje kan verwachten als ze haar bord leeg eet. Maar bij een bordje hoort ook een beker en wat bestek.

Een compleet servies

Tot mijn verrassing vond ik vorken, lepeltjes en bekers met eveneens dieren of een Nijntje erop zodat ik het dochtertje van mijn vriend een compleet kinderservies kon schenken. Ik aarzelde niet en kocht een compleet kinderservies online. Zoals ik verwachtte was het meisje meteen weg van de knuffel en liet ze het servies links liggen, maar haar ouders waren er wel erg blij mee en al een paar weken later vertelden ze dat hun kind met smaak van het servies at. Kijk, daar doen we het voor. En bij een volgende verjaardag ga ik gewoon weer opzoek naar een kinderservies, dit keer met een ander diertje en in een ander kleurtje.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments