Met de schoenen van Floris van Bommel zit je altijd goed

0
1284
Floris van Bommel

Laatst was het voor mij echt tijd om nieuwe schoenen te kopen. Nu heb ik hoge eisen aan schoenen, en wil ik alleen goede kwaliteit! Daarom koop ik al jaren bij het merk Floris van Bommel. Ze staan bekend om hun prachtige handgemaakte schoenen. Alleen het beste leer en de beste werkomstandigheden zijn bij hun voldoende. Dit resulteert in prachtige schoenencollecties waar de kwaliteit van afstraalt. Toch zijn hun prijzen niet belachelijk hoog, maar je betaalt gewoon voor wat je krijgt. Waar ik erg enthousiast over ben is dat Floris van Bommel steeds meer nieuwe modellen aan hun vaste collecties toevoegt. Over de verschillende modellen schrijf ik vandaag. Zo kun je er precies achter komen welke schoen bij jou past.

Sneakers van Floris van Bommel

Als eerste schrijf ik over de sneakers. De sneakers van Floris van Bommel zijn nog steeds van hun kenmerkende leer gemaakt, maar zijn wat frisser en jonger in uitstraling dan bijvoorbeeld de klassieke herenschoenen. De sneakers zijn echt perfect voor bij een casual outfit. Ze hebben verschillende modellen, die allemaal aansluitend op de laatste trends binnen de schoenenwereld. Tegelijkertijd blijven de schoenen toch ook erg tijdloos en eigen. Als je van sneakers houdt zijn de nette sneakers van Floris van Bommel echt een aanvulling op je schoenenverzameling. Omdat ze kwaliteit uitstralen zul je er niet snel verfrommeld uitzien!

De klassieke herenschoenen vs. de moderne herenschoen

Wat waarschijnlijk de meest bekende schoenen van Floris van Bommel zijn, zijn hun herenschoenen met allemaal coole prints en motieven. Deze schoenen zijn echt de moderne variant van de klassieke heren schoenen. De prints en motieven zijn allemaal in 3D, met andere woorden er zit relief in. Daarnaast zijn de gebruikte kleuren opvallend, maar niet schreeuwerig. Voor elke persoonlijkheid zit wel een passende herenschoen in hun collecties. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook de klassieke herenschoen, in prachtige tijdloze uitvoeringen. Zoals de standaard stralen ook deze schoenen klasse en kwaliteit uit.

Ook stoere mannen laarzen van Floris van Bommel

Tot slot verkoopt Floris van Bommel ook mannen laarzen en half-laarzen. De wat hogere laarzen komen tot net boven de enkel, en hebben een chelsea-boot uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in een stoere suède, wat de laarzen iets meer ‘edge’ geeft dan bijvoorbeeld de herenschoen. Je hebt ook nog de half-laarzen, deze lijken iets meer op stevige wandelschoenen of werkschoenen, maar dan wel ‘classy’. Ze hebben een allemaal stoere zool maar zijn verder in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Van een hippe print tot een gladde leren uitstraling.

Voor elke man is er wel een Floris van Bommel schoen beschikbaar. In ieder geval is het een echte aanvulling aan je garderobe.