Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Makita heeft alle gereedschappen die je nodig hebt!

Gereedschap is in ieder huishouden onmisbaar. Maar welke tools je waar voor nodig hebt is soms lastig om te bepalen. Je wilt geen gereedschappen kopen die je niet nodig hebt, want dat is te duur. Het merk Makita heeft voor elke klus wel een gereedschap, van makita boormachines tot makita heggenscharen, Daarnaast leggen ze erg goed uit welk gereedschap je waarvoor nodig hebt. Zo koop je goede kwaliteit, zonder iets te kopen wat je niet gebruikt!

Het merk Makita

Makita is een Japans bedrijf wat al meer dan 100 jaar oud is. Het bedrijf produceert professioneel gereedschap, en staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande producten. Het merk is elke dag bezig om haar gereedschappen te innoveren en verbeteren. De kwaliteit en de prestatie van de gereedschappen zijn dan erg hoogstaand.

Wat voor gereedschappen heeft Makita?

Omdat Makita zo’n professioneel bedrijf is hebben ze een ontzettend groot aanbod aan gereedschappen. Als je nog redelijk nieuw bent binnen de gereedschapswereld, dan zijn er vier gereedschappen die erg populair zijn. Als eerste heb je de boormachines. Zoals de meeste mensen wel zullen weten zijn boormachines erg veelzijdig in gebruik. Een plankje in de muur of een tafel in elkaar zetten is zo gepiept met een accuboormachine. Het is een onmisbaar item wanneer je af en toe een klusje doet. Ook hebben ze accuboorhamers, cirkelzagen en combisetes. Deze drie zijn al voor de iets gevorderde klusjesman. Een accuboorhamer is een boor en een hamer in een. Deze combinatie zorgt ervoor dat je gaten kan maken in extra hard materiaal, wat een gewone boor niet lukt. Een cirkelzaag is ideaal om bijvoorbeeld planken op maat te zagen. Als je dus zelf meubels maakt, is deze tool onmisbaar. Tot slot zijn de combisets een verzameling van verschillende tools, vaak voor een gereduceerde prijs dan als je ze los zou kopen.

Wat maakt Makita beter dan de rest?

Het merk loopt voor met verschillende technologieën, en onderscheid zich op deze manier van concurrenten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de het gebruik van lithium-ion-batterijtechnologie zeer hoog ontwikkeld en zijn ze een van de eerste merken die deze technologie in al haar gereedschappen toepast. Deze accu’s hebben een hoge energiedichtheid, hoog vermogen en geen capaciteitsvermindering door het opladen. Daarnaast gaan de accu’s erg lang mee. Ook gebruikt Makita hun Anti Vibratie Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de trillingen in het gereedschap vermindert worden. Zo werken de machines veel aangenamer. Tot slot komen de Smart Impact Technologie en het Super Joint Systeem ook van Makita. De eerste verhoogt de productiviteit van de boormachines. De laatste verbetert de veiligheid bij het gebruik van haakse slijpers.

Het is wel duidelijk geworden dat Makita een grote speler is binnen de verschillende merken professioneel gereedschap. Voor de beste kwaliteit ga je dan ook naar dit merk!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments