Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Gamen met de RTX 2080: een genot voor het oog

Niets maakt een game freak zo gelukkig als geweldige graphics. Het is pure kunst, een genot voor het oog en, als ik even flink mag overdrijven, voor je ziel (gamers snappen dit). De laatste maanden is mijn gaming experience flink ge-upgrade. Ik maak tegenwoordig namelijk gebruik van de RTX 2080. De beeldkwaliteit van mijn games en video’s op de pc waren nog nooit zo goed. Heb je niets met gamen, dan is deze post waarschijnlijk niets voor jou. Maar als je van computerspellen wel kan genieten, lees dan vooral even verder!

Beste kerstcadeau

Ik ben een echte game fanaat. Van jongs af aan probeerde ik altijd al op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de gaming industrie. Er was zelfs een tijd dat ik bijna niet meer de deur uit ging en tot het ochtendgloren driftig achter mijn computer Diablo speelde. Het was een verslaving. Die tijd is inmiddels gelukkig voorbij. Ik ben natuurlijk ook wel wat ouder geworden en hecht tegenwoordig meer waarde aan een biertje in de kroeg doen met vrienden. Maar van een goede game met topnotch graphics kan ik nog steeds intens genieten. Mijn vriendin heeft mij afgelopen kerst een nieuwe videokaart cadeau gedaan, de RTX 2080. Ik sprong een gat in de lucht toen ik het cadeaupapier openscheurde en de letters op de doos las.

Prachtige graphics

Ik had mezelf met Sinterklaas de nieuwste Call Of Duty: Black Ops voor op de PC cadeau gedaan, vanwege de prachtige graphics. Maar tot grote spijt kwam ik er achter dat mijn verouderde videokaart de 4k resolutie en 60fps niet aan kon. Ik baalde als een stekker. Mijn vriendin wilde mij deze high-end gaming experience niet ontnemen en besloot mij daarom te verrassen met een nieuwe MSI videokaart. De schat dat ze is. Ze heeft nul verstand van computers, maar ze heeft avondenlang stiekem het internet afgestruind en reviews gelezen. Zo kwam ze op de RTX 2080. Ik zal eerlijk zijn, toen ik de kaart had aangesloten aan mijn computer en het spel startte, schoten de tranen in mijn ogen. Ik heb oprecht nog nooit zulke mooie graphics en vloeiende bewegingen op mijn beeldscherm gezien.

Kleine sidenote

De RTX 2080 doet ontzettend veel pijn aan je portemonnee, dat geef ik toe. Ik heb achteraf mijn vriendin ook een gedeelte ervoor terug betaald, omdat ik het een veel te duur cadeau vond zo voor kerst. Maar voor dat geld krijg je ook wel een hoop kwaliteit en plezier terug. We leven sowieso in een tijdperk waarin technologie steeds duurder wordt. Kijk naar mobiele telefoons, daar leggen consumenten tegenwoordig rustig 1000 piek voor neer. Als het iets is waar jij echt van geniet, dan is het naar mijn mening het geld meer dan waard.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Waarom geen verhuislift huren in Den Haag?

Als je spieren er al zeer van doen en de stress je naar je...

Fitness Den Haag is goed voor je lijf en...

Wat hebben we het sporten gemist het afgelopen jaar. Misschien ben jij ook wel...

Trap alle stress van je af bij Kickboksen Den...

We hebben het afgelopen jaar onder grote stress geleefd. Natuurlijk hoefden we minder op...

Op vakantie in eigen land? Hier wil je naar...

Wil jij er graag even tussenuit voor een kleine break of om gewoon even...

Gratis wedden op de Eredivisie: doe je mee?

In Nederland houden we massaal van voetbal. De eredivisie wordt dan ook ieder seizoen...

Categorieën

Comments