Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Waar zet ik mijn tv neer?

Je wilt een nieuwe televisie kopen maar je weet nog niet precies waar je deze tv wilt plaatsen. Het is belangrijk om eerst een plek voor je tv te vinden voordat je de televisie daadwerkelijk gaat kopen. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat je een televisie koopt en dat deze helemaal niet past op de plek waar je hem uiteindelijk neer wilt gaan zetten of aan vast wilt maken. In deze blog kijk ik dan ook naar waar je aan moet denken als je een plek kiest om je televisie te plaatsen.

Hoogte van de televisie

Je kan je televisie op verschillende hoogtes plaatsen. Wat de geschikte hoogte is, is afhankelijk van de hoogte van je bank of zetel. Je hoeft in principe geen rekening te houden met je TV meubel. Je kan tegenwoordig je televisie op aan de muur bevestigen. Als je ervoor kiest om de televisie aan de muur te bevestigen doormiddel van een TV beugel, moet je er wel rekening mee houden dat de wand voldoende sterk is om de televisie te dragen. Als dit niet het geval is, kan je helaas geen TV beugel plaatsen. Wel zijn er nog voldoende andere mogelijkheden om je tv te plaatsen.

Wat als je muur niet sterk genoeg is?

Als je binnenmuur niet sterk genoeg is om een televisie te dragen kun je er ook voor kiezen om je tv aan het plafond vast te maken. Dit kan door middel van een TV plafondbeugel. Zorg er wel voor dat je een TV plafondbeugel koopt van goede kwaliteit, je wilt namelijk niet dat je splinternieuwe televisie op de grond valt. Als je muur niet sterk genoeg is kan je ook overwegen een TV meubel te plaatsen. TV meubels zijn echter de laatste jaren niet meer zo populair, dit heeft ermee te maken dat je een hele hoge TV meubel nodig hebt om de televisie op de juiste hoogte te krijgen. Ook heb je geen DVD collectie meer nodig onder je televisie, want je favoriete films en series kijk je natuurlijk gewoon via Netflix.

In de slaapkamer

Veel mensen hebben een televisie in de slaapkamer. Het is namelijk heel erg fijn om lekker in bed te liggen en tv te kijken. Veel mensen weten echter niet dat de televisies in slaapkamers vaak te dicht op je bed staan. Dit kan ervoor zorgen dat je ogen minder worden op lange termijn. Een oplossing is om de televisie wat verder te plaatsen door bijvoorbeeld een TV plafondbeugel te gebruiken.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Handige tips bij het kopen van verzenddozen

  Wanneer je een eigen webshop hebt, of juist zelfgemaakt sieraden verkoopt: een goede verpakking...

De eerste dag van de basisschool: wat mee te...

De eerste dag op de basisschool kan zowel spannend zijn voor kinderen en ouders....

De verwachting van het bedrijf Ripple

Er zijn meerdere cryptocurrencies waar je tegenwoordig in kan investeren. Sommige zijn erg bekend...

Hoe organiseer en bereid je je voor op een...

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur en je hebt besloten...

Een autoverzekering moet passen bij jouw auto

Het is belangrijk om een voertuig te verzekeren. Alleen dan is het mogelijk om...

Waarom een gepersonaliseerde waterfles kopen?

Een waterfles is vaak vrij saai van ontwerp. Dit komt omdat de ontwerpers iedereen...

Categorieën

Comments