Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Waar zet ik mijn tv neer?

Je wilt een nieuwe televisie kopen maar je weet nog niet precies waar je deze tv wilt plaatsen. Het is belangrijk om eerst een plek voor je tv te vinden voordat je de televisie daadwerkelijk gaat kopen. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat je een televisie koopt en dat deze helemaal niet past op de plek waar je hem uiteindelijk neer wilt gaan zetten of aan vast wilt maken. In deze blog kijk ik dan ook naar waar je aan moet denken als je een plek kiest om je televisie te plaatsen.

Hoogte van de televisie

Je kan je televisie op verschillende hoogtes plaatsen. Wat de geschikte hoogte is, is afhankelijk van de hoogte van je bank of zetel. Je hoeft in principe geen rekening te houden met je TV meubel. Je kan tegenwoordig je televisie op aan de muur bevestigen. Als je ervoor kiest om de televisie aan de muur te bevestigen doormiddel van een TV beugel, moet je er wel rekening mee houden dat de wand voldoende sterk is om de televisie te dragen. Als dit niet het geval is, kan je helaas geen TV beugel plaatsen. Wel zijn er nog voldoende andere mogelijkheden om je tv te plaatsen.

Wat als je muur niet sterk genoeg is?

Als je binnenmuur niet sterk genoeg is om een televisie te dragen kun je er ook voor kiezen om je tv aan het plafond vast te maken. Dit kan door middel van een TV plafondbeugel. Zorg er wel voor dat je een TV plafondbeugel koopt van goede kwaliteit, je wilt namelijk niet dat je splinternieuwe televisie op de grond valt. Als je muur niet sterk genoeg is kan je ook overwegen een TV meubel te plaatsen. TV meubels zijn echter de laatste jaren niet meer zo populair, dit heeft ermee te maken dat je een hele hoge TV meubel nodig hebt om de televisie op de juiste hoogte te krijgen. Ook heb je geen DVD collectie meer nodig onder je televisie, want je favoriete films en series kijk je natuurlijk gewoon via Netflix.

In de slaapkamer

Veel mensen hebben een televisie in de slaapkamer. Het is namelijk heel erg fijn om lekker in bed te liggen en tv te kijken. Veel mensen weten echter niet dat de televisies in slaapkamers vaak te dicht op je bed staan. Dit kan ervoor zorgen dat je ogen minder worden op lange termijn. Een oplossing is om de televisie wat verder te plaatsen door bijvoorbeeld een TV plafondbeugel te gebruiken.

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Huis ontruimen van de woning van een overleden persoon

Wanneer een geliefd persoon is overleden moet zijn of haar huis ontruimd worden zodat de...

Zet aaltjes tegen emelten in. Daar knapt je gazon...

Vertoont je gazon ineens gele, bruine of zelfs kale plekken? Dan is de kans...

Muizen? Probeer deze tips!

Een van de eerste stappen bij het voorkomen van een muizenplaag is het opsporen...

Categorieën

Comments