Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Genieten en weer helemaal jezelf worden

Het jaar vliegt aan ons voorbij. Zonder dat je er erg in hebt, is het alweer april van het jaar 2019! Dat merken we misschien in eerste instantie helemaal niet zo. Toch durf ik te beweren dat je het meer door hebt dan je toegeeft. Ga maar eens even na: hoe voel jij je de laatste tijd? Ben je wel toe aan wat meer zonneschijn zoals vorig weekend? Zijn je stress levels stiekem hoger dan je eigenlijk zou willen? Kortom, ben je toe aan een moment van rust? Dan weet je dat we alweer bijna op de helft van het jaar zitten. De zomer is niet voor niets de ideale tijd om een heerlijke vakantie naar de zon te boeken. Op die manier kun je echt even genieten en weer helemaal jezelf worden. Kortom, een vakantie voor ‘ik’!

Op tijd er tussenuit gaan

Wanneer je toe bent aan wat ‘ik’-tijd, dan moet je eigenlijk zo snel mogelijk er tussenuit gaan. Hoe langer je namelijk wacht, hoe meer gestrest je wordt en hoe moeilijker het is om op vakantie tot rust te komen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom wil ik je vandaag meegeven dat je op tijd er tussenuit moet gaan. Je moet jouw ideale vakantie met andere woorden op het juiste moment boeken. Een redelijk aantal onder ons denkt slim te zijn door de vakantie na het hoogseizoen te boeken. Dat is budgettechnisch zeker aan te raden. Toch is het niet voor iedereen een uitkomst. De perfecte tijd om er tussenuit te gaan, hangt sterk af van jouw baan.

Ik, ik en alleen ik

Iedere baan kent een piek periode waarin het erg druk is en iedere baan kent een rustigere tijd. Ik adviseer je om voor de drukte of direct er tussenuit te gaan. Ga je voor de drukte? Dan kom je alvast heerlijk tot rust tijdens jouw zonvakantie. De figuurlijke batterij is weer opgeladen en je bent weer de beste versie van jezelf. Hierdoor kun jij met gemak de drukke periode tackelen. Ga je direct na de drukte op vakantie? Dan kom je gelijk goed tot rust. Alles is achter de rug. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is aan je kleurtje werken. Dat kan ook zeer ontspannend werken. Het allerbelangrijkste is dat de vakantie naar de zon draait om jou en jouw rust. De tijd is daar: het draait om ik, ik en alleen ik!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Hoe krijg ik de beste lening?

Wanneer we in een financieel lastige situatie zitten, kan er wel een lening gebruikt...

Chiropractie als alternatieve geneeswijze

In Nederland hebben ruim 2 miljoen dagelijks last van nek en rug klachten. Wanneer...

Het perfecte cadeau voor mijn kleine zus

Afgelopen zomer heeft mijn zusje Lisa een verschrikkelijke periode moeten doormaken. Ze heeft namelijk...

5 tips die jou helpen bij het afvallen!

Mensen die willen afvallen zijn op zoek naar de gouden tip hoe je snel...

Inspiratie voor leuke cadeaus

Het is een lastige periode om inspiratie op te doen voor cadeaus. In de...

De juiste beveiliging voor je winkelpand!

De decembermaand is weer aangebroken! Voor de winkeliers is dit altijd een erg succesvolle...

Categorieën

Comments