Hoi! Ik ben Liam Kolenman. Welkom op mijn blog ikmagazine.nl. Ik woon in Leeuwarden in Friesland en ik ben dit blog begonnen omdat ik een tijdje werkeloos ben geweest wegens een burn-out.

In die tijd wilde ik toch actief bezig zijn met mijn hobby: schrijven. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. Ik laat mij ook graag inspireren door wat ik mee maak of wat aan mij gevraagd wordt om over te schrijven.

Zoals je in mijn menu kunt zien, ben ik in veel dingen geïnteresseerd. Zo schrijf ik graag over wonen, gezondheid, financieel nieuws of weetjes, auto’s en vakanties. Door mijn brede interesses vind ik altijd wel weer wat nieuws om over te schrijven. Het kan dus zomaar zijn dat je artikelen van mij tegenkomt die net even buiten bovenstaande categorieën vallen. Ik laat mij hierdoor dan ook niet beperken. Toch zal ik even kort beschrijven wat voor soort blogs je kunt verwachten per thema.

Genieten en weer helemaal jezelf worden

Het jaar vliegt aan ons voorbij. Zonder dat je er erg in hebt, is het alweer april van het jaar 2019! Dat merken we misschien in eerste instantie helemaal niet zo. Toch durf ik te beweren dat je het meer door hebt dan je toegeeft. Ga maar eens even na: hoe voel jij je de laatste tijd? Ben je wel toe aan wat meer zonneschijn zoals vorig weekend? Zijn je stress levels stiekem hoger dan je eigenlijk zou willen? Kortom, ben je toe aan een moment van rust? Dan weet je dat we alweer bijna op de helft van het jaar zitten. De zomer is niet voor niets de ideale tijd om een heerlijke vakantie naar de zon te boeken. Op die manier kun je echt even genieten en weer helemaal jezelf worden. Kortom, een vakantie voor ‘ik’!

Op tijd er tussenuit gaan

Wanneer je toe bent aan wat ‘ik’-tijd, dan moet je eigenlijk zo snel mogelijk er tussenuit gaan. Hoe langer je namelijk wacht, hoe meer gestrest je wordt en hoe moeilijker het is om op vakantie tot rust te komen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom wil ik je vandaag meegeven dat je op tijd er tussenuit moet gaan. Je moet jouw ideale vakantie met andere woorden op het juiste moment boeken. Een redelijk aantal onder ons denkt slim te zijn door de vakantie na het hoogseizoen te boeken. Dat is budgettechnisch zeker aan te raden. Toch is het niet voor iedereen een uitkomst. De perfecte tijd om er tussenuit te gaan, hangt sterk af van jouw baan.

Ik, ik en alleen ik

Iedere baan kent een piek periode waarin het erg druk is en iedere baan kent een rustigere tijd. Ik adviseer je om voor de drukte of direct er tussenuit te gaan. Ga je voor de drukte? Dan kom je alvast heerlijk tot rust tijdens jouw zonvakantie. De figuurlijke batterij is weer opgeladen en je bent weer de beste versie van jezelf. Hierdoor kun jij met gemak de drukke periode tackelen. Ga je direct na de drukte op vakantie? Dan kom je gelijk goed tot rust. Alles is achter de rug. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is aan je kleurtje werken. Dat kan ook zeer ontspannend werken. Het allerbelangrijkste is dat de vakantie naar de zon draait om jou en jouw rust. De tijd is daar: het draait om ik, ik en alleen ik!

Gerelateerde berichten

Aanbevolen

Makkelijk nieuwe opdrachten vinden via het internet 

Als freelancer ben je altijd afhankelijk van het aantal opdrachten die jij mag uitvoeren....

Vaccinaties voor op reis: alles wat je moet weten!

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk geen ziektes oplopen. Daarom is het...

4 tips bij de aankoop van jouw hoortoestel

Je hebt besloten dat het tijd is om een hoortoestel aan te schaffen. Dat...

Huis ontruimen van de woning van een overleden persoon

Wanneer een geliefd persoon is overleden moet zijn of haar huis ontruimd worden zodat de...

Zet aaltjes tegen emelten in. Daar knapt je gazon...

Vertoont je gazon ineens gele, bruine of zelfs kale plekken? Dan is de kans...

Muizen? Probeer deze tips!

Een van de eerste stappen bij het voorkomen van een muizenplaag is het opsporen...

Categorieën

Comments